YESPERS winactie (AFGELOPEN)

5

Ik zat weer eens wat door mijn Instagram timeline te scrollen en kwam Yespers tegen. Heel interessant ( klein detail, ik vind alles wat met FOOD te maken heft interessant ;-)) . Een fruit spread die heerlijk, eerlijk, betaalbaar en ook nog laag in calorieën blijkt te zijn. TOP. Mailtje sturen en meteen reactie, eigenlijk meteen al door de postbode thuis bezorgd, super service noem ik dat. Afijn, Yespers dus.

IMG_5428

De producten zijn 3 fruit/groente spreads die te vergelijken zijn met een jam. Naja vergelijken is misschien niet het juiste om te zeggen maar het is heerlijk op brood, door de yoghurt, op een pannenkoek of samen met huttenkase op je cracker!

Schermafbeelding 2016-03-22 om 20.56.42

Wat zo leuk is dat je meteen merkt dat ze veel plannen hebben. Lees maar eens op de site waar het idee vandaan komt.

Een paar regels die mij aanspreken zijn:

Ik ben geboren en grootgebracht op een boerderij. – Oke, bij mij was het niet de boerderij maar wel een boeren dorp 😉

Het is hard werken, maar ook heel mooi om te zien hoe de natuur ons van alles voorziet. – Wil je iets bereiken zal dat altijd hard werken zijn!

Eten is emotie, dat is duidelijk. – Uh, EENS!

We gaan dat bereiken door consumenten en boeren aan elkaar te verbinden, met als doel dat jij als consument weet wat je eet en weet waar het vandaan komt. – Lijkt me een UITSTEKEND plan!

Jij bent de belangrijkste schakel, jij bepaalt wat er op je bord komt, deze brief is een oproep aan jou, als consument. – Jij bepaalt eigenlijk alles, ook hier weer.

Zo’n doel vergt verbeeldingskracht, doorzettingsvermogen, en geduld maar bovenal teamwork. – Jeetje het lijkt wel of dat we het over GOOYF hebben 😉

Met elkaar hebben we hard gewerkt aan onze eerste producten; producten waarbij we u precies vertellen wat we doen, hoe we dat doen en waarom we dat doen. Geen romantische beelden bij voedsel maar gewoon goed eten. – Kijk hier houd ik van!

IMG_5416

 

Nu wil je natuurlijk weten, waar het verkrijgbaar is?

Grote JUMBO supermarkten, bij MCD supermarkten de SPAR in Den Haag maar het meest makkelijk voor de meeste van julllie; in de WEBSHOP.

Maar wij van GOOYF hebben natuurlijk wat voor jullie geregeld! We mogen 5 pakketjes van 3 spreads weggeven!!! Deze komen bij je thuis met een leuk koeltasje zodat jij kennis kan maken met deze spreads!
Wat moet je doen? Laat een berichtje achter op onze Facebook post waarom jij wil winnen en dan kiezen we volgende week 5 winnaars uit! 

Schermafbeelding 2016-03-22 om 21.03.39

IMG_5427

IMG_5396

 

#AD  , Maar ik ben echt FAN!! HEERLIJK!

Share.

Over de schrijver

#ondernemer #power #-38kilo #motivatie #discipline #getoutofyourfatsuit

Meer lezen

5 reacties

  1. Mijn dochter mag geen producten met veel calorieën vanwege een strikt dieet en we zijn altijd op zoek naar ‘lekkere’ dingen die toch verantwoord zijn. In de categorie jam is niet heel veel keuze, dus nieuwe varianten zijn erg welkom! We zijn zeer benieuwd en zullen zeker in de supermarkt gaan zoeken naar dit merk, maar een proefsetje winnen zou natuurlijk extra leuk zijn!

  2. Wat super leuk! Ben erg benieuwd zou het graag testen door mijn yoghurt heen bijvoorbeeld. En wat leuk hoe het gemaakt is en het verhaal erachter.

Laat een reactie achter

Please type the characters of this captcha image in the input box

Typ de letters van de captcha over in het invoerveld