December lijstje & winnaar Boho Tiffin!

0

December, een maand met veel cadeau’s. Voor jezelf en anderen. Ik moest ook weer lijstjes maken voor surprise en bedacht me dat het wel leuk is om hier te delen wat ik wens en wat ik jullie zou wensen (omdat ik er zelf blij mee ben).

Zo kan ik dus niet zonder mijn Airfryer. Ik denk dat we hem dagelijks gebruiken. Ik schreef er eens een blog over! Er zijn ook veel recepten op deze site te vinden voor in de Airfryer van ontbijt tot een soort van nuggets.

Of wat dacht je van een boho tiffin. Zoals ik laatst schreef zijn ze super handig en ik zag de nieuwe designs, #wauw. Super tof cadeautje voor een ander, één van je kids of voor jezelf!

Domino Booij heeft geluk, jij bent de winnaar van een nieuwe Boho Tiffin L. Stuur je ons een berichtje met je gegevens?

Winactie Boho Tiffin werkende mama

Een wafelijzer, vroeg ik twee jaar terug met kerst. Ding heeft z’n diensten hier al bewezen, vind het een topding. Ontbijt of snack. Kan niet wachten tot ik Finn een ontbijt wafel kan geven. Mega snel, simpel en healthy!

Of wat dacht je van een (healthy)(kook) boek?

Meike is helmaal fan van het boek van Chef met Lef! Ze schreef er laatst een review over!

Marieke en Sjors zijn helemaal fan van Fitchef, en schreven een review met winactie (die nog open staat tot zondag 3 december 2017)

FitChef Turbo - Review (4)

Ik heb zelf de 2 nieuwste boeken (kids & Diner) van Chicks love food op mijn lijstjes van dit jaar gezet! Want als ik moest zeggen van alle boeken ik het meest fan ben van CLF.

Fijne decembermaand allemaal, liefs Anne

 

 

Share.

Over de schrijver

#ondernemer #power #-38kilo #motivatie #discipline #getoutofyourfatsuit

Meer lezen

Laat een reactie achter

Please type the characters of this captcha image in the input box

Typ de letters van de captcha over in het invoerveld