Eiwitrepen, eiwit pudding en eiwit shakes van XXL Nutrition!

40

Oooo wat kan ik toch altijd blij worden van sommige pakketjes.

Zo kreeg ik een paar weken geleden een pakketje van XXL Nutrition met de vraag dit te reviewen… Ja duhh dat wil ik wel.

Even over eiwit rijke snacks, shakes etc. Ik schreef er al eerder mijn mening over. Eiwitten, ik kan er geen genoeg van krijgen.. 

 

In het pakketje:

IMG_0237

3 verschillende eiwitrepen, de chocolat and caramel, cookies and cream en een pinda Low carb bar. Ik gebruik deze repen zelf al vaker. De Cookies and cream en Chocolat and caramel worden al een tijdje per doos besteld. TE lekker vind ik ze. De Pinda low carb bar vond ik zelf wat minder. Deze is wat droger van structuur en heeft een overheersende pinda(kaas) smaak waar ik zelf niet zo van houd. Maar dat is persoonlijk! Wanneer eet je nou eigenlijk zo’n eiwit reep? Ik denk dat het sterk afhankelijk van je doel. De repen bevatten namelijk toch nog net iets meer dan 200 kcal en zijn hiermee geen calorie arme snack. Maar soms heb ik gewoon trek in chocolade, kom ik nog wat grammen eiwitten tekort, heb ik even (bijvoorbeeld net voor het sporten) snel wat extra energie nodig of heb ik er gewoon zin in. Ik denk dat ik zelf zo’n één tot twee repen per week eet. Ik vul soms mijn calorieën liever met iets anders in. Maar op de vraag of ze lekker zijn? Ze zijn heerlijk!! Ergens de komende weken komt er een uitgebreide review over eiwitrepen op de website.. Ik ga zeven verschillende repen van verschillende merken voor je vergelijken.. Ook deze komen hier uitgebreid in terug! Laat het testen maar beginnen 😉

IMG_1153

Iets nieuws, tenminste voor mij. Delicious Protein pudding. Een twee tal zakjes, vanille en perzik smaak. In plaats van een shake die je direct opdrinkt is dit een poedertje wat je mengt melk ( in je shake beker) en een half uurtje in de koelkast zet tot hete en pudding is geworden. TOP, echt heel lekker. De perzik was fantastisch lekker en de vanilie naar mijn mening wat ‘saaier’ van smaak. Maar ik kies eigenlijk nooit voor vanille smaak . goede vervanging voor je kwark snack in de avond of je post-wolkout snack. Ze zijn super luchtig en heerlijk van smaak.  Volgensmij zag ik hem ook in chocolade smaak, die gaat in mijn winkelmandje bij de volgende bestelling!

sample_pack

En een sample pack met 15 verschillende Whey Delicious smaken. Smaken verschillen en dit is de ultieme manier om erachter te komen welke je het lekkerste vind of om af te wisselen per keer. Voordeel van deze whey is dat de calorieën per zakje maar 119 zijn. Je moet altijd even goed opletten. Kocht een keer een gewone eiwit shake ( Nee, geen weight gainer) en deze kwam op 290 kcal per shake. Dat is simpelweg gewoon veeeel te veel mocht je niet aan willen komen.

 

Nu komt het leuke van alles..

 

We mogen een sample pack weggeven 🙂 Wat moet je doen? Laat en reactie achter waarom jij dit wil winnen? Dan kiezen wij de leukste reactie uit en is het pakket met 15 verschillende eiwitshakes voor jou!

 

Niet gewonnen en benieuwd naar de producten van XXL? Klik op de linkjes in de tekst of op de banner op onze website om direct naar de webshop te gaan en bekijk het aanbod.

 

IMG_1057

 

Share.

Over de schrijver

#ondernemer #power #-38kilo #motivatie #discipline #getoutofyourfatsuit

Meer lezen

40 reacties

 1. Oh wat wil ik graag dit pakket uittesten!!! Ik ben nu ongeveer 2 maanden bezig met een nieuwe gezonde lifestyle te ontwikkelen en ik denk dat dit perfect aansluit om nog fitter & gezonder te worden!! Kan niet wachten tot het zover is dat ik weer helemaal happy ben met mijn lichaam. Deze site helpt me iedere dag om gefocust te blijven met veel nuttige info en leuke verhalen van echte mensen om te lezen die zich erdoorheen hebben weten te slepen, werkt echt super motiverend voor mij en voor denk ik vele mensen meer!

 2. Deze wil ik super graag testen, heb er al zoveel over gelezen en heb een berg leuke recepten gezien. Nu van theorie naar praktijk…kom maar op met dat pakket! Ik kan niet wachten

 3. Ohhhh yeahhhhhhh. …. joh je maakt me supwr nieuwsgierig naar de smaken en naar deze producten van XXL!
  Ik heb net mijn knop om gezet en ga ervoor, druk met allerlei informatie zoeken over clean eten, macro s en training schema’s duz daarom zou ik super graag willen winnen! Ook zonder ga ik ervoor maar ooohhhhh wat zou dat gaaf zijn! X Nathalie

 4. Ik wil graag winnen, omdat ik gewoon ook eens een keer wil winnen! En hoe leuk is het om dit te winnen en een mooi pakketje mee te kunnen nemen op vakantie zodat de motivatie om te blijven sporten en spiertjes te behouden nog groter is! Je ziet er trouwens top uit Anne

 5. In een jaar tijd +/- 20 kilo aangekomen. \’\’Oh god, hoe ga ik dat eraf krijgen?\’\’ Na brainstormen overal tips and trics vandaan te halen ben ik aan de slag gegaan. In het begin ging het prima, de kilo\’s vlogen eraf. De laatste tijd gaat het weer een stuk lastiger. Jullie tips helpen enorm en met leuke receptjes maakt het een stuk leuker. Wat een gaaf pakket laten jullie nu weer zien. Ik denk dat dit pakket weer het juiste steuntje geeft om door te knallen. En die volgende 15 kilo eraf te branden!

 6. Dit zou top zijn, ik ben erg benieuwd naar de pudding! Ik ben goed bezig qua sporten, maar wat betreft voeding kan het veel beter. Dit kan ’t duwtje in de rug zijn om minder ‘slechts’ te eten na ’t sporten, maar een lekker puddinkje. Hoewel die repen me ook niet verkeerd lijken..

 7. O yeah, whey puddinkjes om mijn eigen pudding eraf te werken! Graag! Ik kan het goed gebruiken. Ben al ruim 25kg op weg, nog 20 te gaan. The road to fit hapiness!

 8. ik ben momenteel goed bezig met 6x sporten in de week. Zie absoluut al resultaat, maar vooral die laatste buikvetjes zijn heel lastig. Dit zou een mooie mogelijkheid zijn om te testen of dit het laatste stapje is.

 9. Leuke actie zeg, Ik doe heel graag mee ! Ik ben zeer benieuwd naar de whey pudding, de sample pack met 15 verschillende Whey Delicious smaken, daar moet toch zeker wel iets lekkers tussen zitten!! Ik vind het altijd lastig om de smaak te kiezen met bestellen en dit zou dan ook echt de uitkomst zijn om de lekkerste smaak te vinden. Dit pakketje moet me zeker helpen om nog wat kilootjes kwijt te raken.

 10. Ik ben net als jij bezig om in de beste versie van mezelf te komen. Shakes zijn effectief en lekker maar zoveel chiller als je kan afwisselen met smaakjes ipv een grote pot van hetzelfde. Gisteren mijn eerste training na de vakantie weer gehas en ohmygosh, wat een spierpijn. Whey gaat er dus wel in!!!

 11. ik zou dit pakket graag willen uitproberen zodat ik zeker weet dat ik dadelijk geen miskoop doet en toch nog verantwoord aan me eiwitten kan komen ik ben al van 110kg naar 75 weten te behalen ben er nog niet maar wel een heel eind dus dit zouhet stukje ondersteuning kunnen zijn die ik goed kan gebruiken

  Liefs Marjan

 12. Ik volg jullie site al een hele tijd! Wat een inspirerende verhalen en tips… Sinds jouw verhaal in womens health! Ben ik mijn levenstijl ook aan gaan passen en probeer ik uit te zoeken wat bij mij past. Zo probeer ik nu ook allerlei eiwitrepen en Shakes. Met dit merk ben ik nog niet bekend en ik zou het zeker een keer uit willen proberen!Super leuke actie en ga vooral zo door met mensen inspireren!Liefs Marloes

 13. Dit pakket zou ik heel graag willen winnen. Ben net een week geleden begonnen in de sportschool en merk dat ik op zoek ben naar wat nou te eten voor en na het sporten. Ook om mijn lichaam te helpen herstellen. Kortom dit pakket zou heel erg welkom zijn!!

 14. Marit de Haan on

  Oi! Toffe review! 🙂 ben benieuwd naar leuke recepten van proteincookies of iets anders met de eiwitproducten.
  En natuurlijk zou ik graag het pakket winnen! 🙂 tijdens al het sporten kunnen mijn verslapte armpjes en benen zeker de eiwitten gebruiken!

  Alles voor de gainz!

 15. M.aike Smoorenburg on

  Fijn artikeltje weer! Ook ik zou graag willen winnen! Kan nu een heel verhaal ophangen over hoe ik mijn verslaving heb overwonnen en nu met o.a. jullie hulp mijn leven weer op de rit krijg en het pad naar een healthy lifestyle verder bewandel.. maarrr het komt er natuurlijk op neer dat winnen gewoon fijn is, je er een boost van krijgt en het je een kans geeft om gratis (blijven Nederlanders!) iets uit te proberen :).

 16. Sina Pellegrom on

  Ook ik wil natuurlijk graag dit pakket winnen 😉 Tot nu toe kies altijd voor de veilige vanille smaak en durf niet een andere smaak te bestellen, want dan zit je weer met een grote pot. De lijkt me ideaal om smaken uit te proberen en een ander merk. Spannend!

 17. Dit zou een geweldige toevoeging zijn op mijn sport avontuur!Helaas een aantal maanden geleden in de molen terecht gekomen bij een neuroloog na aanleiding van uitval verschijnselen in benen en armen! (Trillen)!Nu me tanden op elkaar gezet en qeer begonnen met trainen om geen spierkracht te verliezen. Een extra boost zou daarom erg gewaardeerd worden door mezelf en zeker ook door me spieren!!

 18. Ooohh ik zou hier zo blij van worden. Ben nu 2 maandjes bezig samen met een vriendin om van onze overtollige kilos af te komen. En om een gezonde levenstijl op te bouwen. Ik lees heel veel by jullie en volg het ook via myfitnesspal. Waar ik ook zeer aan verslaafd ben geraakt ;). In de 2 maanden ben ik bijna 10 kilo lichter en een 11.5 cm kwijt op me buik. De laatste paar kilos duren het langste natuurlijk. En aangezien het heerlijke vakantie eten in portugal niet mee werkt ga ik er als ik terug ben geen 100 % voor maar 200%.
  Ik zou het graag willen winnen zodat ik ook eens wat andere dingen zou kunne proberen ipv mn kwark kip sla en atkins proteïnen repen.

  Jullie zijn geweldig en ik heb echt veel aan jullie artikels en facebook!!

 19. Oeeeh dat zou super zijn! Meestal tik ik mijn shake na mijn workout heel snel weg om er maar gauw van af te zijn. Zou ook wel eens leuk zijn om er een keer wel van te kunnen genieten! 🙂

 20. Omdat ik aan het studeren ben en dus het zonde van mijn geld vind om het te kopen om ff te proberen, dit is dus mijn kans om de dingen te proberenn!!

 21. Marjolein Hof on

  Op dit moment he ik alleen een WHEY Vanille Shake. Deze is Heerlijk, maar ik ben zeer benieuwd naar andere producten om uit te proberen. Lekker voor de afwisseling en erg goed naast mijn trainingsschema! Kom maar op met die eiwitten!!

 22. ? Hebben!! Waarom, omdat ik iedere dag een tekort in eitwitten heb. Nu ik 4x per week sport en gemotiveerder ben dan OOIT! Zou ik dit pakket nog beter dan een fatsoenlijke zomer kunnen gebruiken (en dat zegt echt meer dan genoeg, trust me)!!
  Dus… YES PLEASE ?!!!!

 23. Na een burnout periode waarin het erg moeilijk is om verder af te vallen, ben ik nu zover dat ik nieuwe stappen maak. Ik ben mijn sportniveau verder aan het verhogen en ben bezig met gezonde voeding. Deze eiwit-voeding past bij waar ik nu zit. Heel graag dus.

 24. Ik wil dit pakket winnen, maar niet voor mezelf maar voor m’n vriendje. Hij is de laatste tijd fanatiek aan het sporten wat hij niet meer bij kan eten, hierdoor valt hij alleen maar heel veel af. Ik support hem natuurlijk in het sporten, maar ik vind het moeilijk hem zo te zien afvallen. Ik hoop dat ik door hem dit soort producten te laten proberen, ik hem hier lekker voor kan maken zodat hij begrijpt dat goede voeding minstens net zo belangrijk is als regelmatig sporten!

 25. Ik ben momenteel 39 weken in verwachting en dat is gepaard gegaan met de nodige kilo’s. Voorheen was ik een echte fit girl die 5 keer per week tussen de krachtpatsers stond in het krachthonk. Graag wil ik dat fitte lijf terug. En gezien 80% voeding is zouden deze shakes enorm van pas komen

 26. Ik zou hem heel graag willen winnen!!!Dit omdat ik het gewoon graag eens wil proberen en omdat graag andere ook wil laten testen wat voor producten xxl Nutrition heeft.Er zijn namelijk mensen in mijn omgeving waar ik graag iets mee deel.En natuurlijk ook voor mezelf omdat ik de laatste tijd nogal pech heb met leveringen waardoor ik geen pakketjes binnen krijg.Hopelijk heb ik eens geluk! Fantastisch site!!

 27. Daar ben ik wel benieuwd naar! Ik heb een tijdje soortgelijke producten van B&F shop geprobeerd, maar ik werd er niet bijzonder blij van. Met name de shakes vind ik niet echt smakelijk. Ik zou het graag vergelijken met XXL Nutrition!

 28. Dit zou ik graag willen winnen, ik ben nu al een tijdje bezig om af te vallen en inmiddels 10kilo kwijt. Maar zit nu al een tijdje te denken of ik dit er ook bij zal gaan gebruiken. Zal dit helpen met afvallen of helpt het in combinatie met 4X sportschool. Dus dit zou heel goed uitkomen, gewoon kijken of het iets voor mij is.

 29. Lijkt me super leuk om te testen. In heb een tijdje terug een emmer! Eiwit shaken aan laten smeren.Bleek achter af dat de calorieën heel hoog zijn. Wil werk graag wat anders nieuws uitproberen 🙂

 30. Meike Hulsenboom on

  Sommige mensen worden blij van chips in verschillende smaken, of van winegums in alle kleuren van de regenboog, en ik, ik spring een gat in de lucht bij de gedachte aan 15 (vijftien!!!) verschillende eiwit smaakjes! Da’s pas genieten!

 31. Die wil ik wel heeeel graag uittesten.
  Nieuwe baan, nieuwe ochtend routine, nieuwe voeding inpassen
  Dit zou het plaatje compleet maken.
  Van alle verleidingen op het station, naar een gezonde start, minder reistijd, dus meer tijd voor mij.

 32. Sinds zes weken bezig met personal training in combinatie met voedingsrichtlijnen en coaching. Er moet meer dan 20 kilo af. De eerste drie zijn er af! Eigenlijk gaat het supergoed! Het enige dat moeilijk is is om aan mijn nutriënten te komen in de juiste verhouding tussen eiwitten, koolhydraten en vetten. Op eiwitten schiet ik chronisch tekort. Kan bijna geen gerookte kip meer zien…. Dit zou een uitkomst kunnen bieden.

 33. Sophie hofland on

  Zag dat ik wel op facebook had gereageerd maar hier niet. Dus alsnog.. hier ben ik zo benieuwd naar! Sinds deze zomer ben ik weer flink aan het sporten en op mijn voeding letten. Zat mezelf enorm in de weg & daar moest verandering in komen. Ik ben nog op zoek naar de juiste eiwit producten dus dit zou dus erg welkom zijn om het eens te kunnen testen en of het iets is voor mij.

 34. Graag! Ben erg benieuwd naar de producten van xxl nutrion.Ben nu al een aantal maanden bezig met het sporten, gaat met ups en downs, maar ik blijf gemotiveerd!Ben nu alleen nog erg zoekende naar de eiwitten die bij mij passen en welke ik lekker vind ?Oja, en ik volg jullie al een tijdje via Facebook, super leuk en ga zo door!?

 35. Ooh dit wil ik heel graag proberen! Ik gebruik af en toe eiwitshakes na het sporten maar ben vooral benieuwd naar die pudding! Ik eet namelijk nooit toetjes en dit zou dan een soort toetje zijn voor na het sporten, lijkt me heerlijk! Ook de smaak perzik is weer eens wat anders dan de standaard smaken. #duimen

 36. Dit packet zou ik graag willen ontvangen! Sinds 4 maanden moeder van een prachtige dochter en nu is de tijd aangebroken om aan de slag te gaan met de overtollige 20kg 🙂 Ik denk dat deze shakes mij op goed weg kunnen helpen om mijn doel te bereiken #vingerscrosd#

 37. De knop is om en al een maand goed bezig. Ik zit soms net wat te laag in m’n eiwitten dus dit zou een goede aanvulling zijn op mijn voeding. Iedereen succes met het afvallen!

 38. Ik zou dolgraag het pakket uit willen proberen. Ik ben in januari gestart met een betere/gezonde leefwijze en ben inmiddels 20 kilo kwijt (van de minimaal 43 die ik kwijt wil 🙂 )
  Afgelopen weekend is onze sportschool opnieuw geopend en heb ik de “stoute” schoenen aangetrokken en me ingeschreven, donderdag heb ik de eerste afspraak en ik heb er ZIN IN!! 😀

Laat een reactie achter

Please type the characters of this captcha image in the input box

Typ de letters van de captcha over in het invoerveld