Healthbox

75

Er is een nieuw concept op de markt! De Healthbox is een leuke manier om als eerste kennis te maken met nieuwe producten die passen binnen je healthy lifestyle. Je had vast al eens gehoord van Hello Fresh of nu zelfs de maaltijdboxen van de AH, de Healthbox is weer net even wat anders!

Healthbox stuurt je ieder maand een doos thuis met mooie, hoogwaardige healthy producten, met in ieder geval iedere maand een pot natuurlijke multivitamine. Dit gaat op basis van een abonnement t.w.v. €24,95 per maand (dit is inclusief verzendkosten). Met de multivitamine alleen heb je bijna de kosten voor je abonnement er al uit. De box van deze maand is bijvoorbeeld al t.w.v. €70! Naast de multivitamine ontvang je dus ook nog 4 of 5 super producten zoals: een gezond ontbijt, tussendoortjes, natuurlijke huidverzorging, sportgadgets en andere producten op het gebied van een gezonde lifestyle. De inhoud van de box is een verrassing en daarmee iedere maand weer een cadeau voor jezelf!

Anne, Renate en ik hebben inmiddels al 2 boxen ontvangen en op het hoogwaardige supplement van Orthica na, is de box echt anders. Ik heb inmiddels al aardig wat nieuwe dingen mogen testen als een hartige mueslireep ipv een zoete. Ook wel eens lekker voor de verandering! Maar ook en pumpkin pie bar!! Super lekker. Deze ronde zit er een boekje bij om jezelf in een week weer een energieboost te geven, maar ook een douchegel en shampoo in 1 die heerlijk ruikt en ideaal is voor in je sporttas. Of een geheel natuurlijk energiedrankje die je spieren voedt na het sporten of zelfs een complete maaltijd vervangende shake voor de liefhebbers. Dat is dan weer niet zo mijn ding, ik eet mijn kcal liever dan dat ik ze drink. Maar ideaal voor mensen die niet de tijd nemen om te ontbijten, of onderweg moeten lunchen bijvoorbeeld.

De healthbox vormt zo een hele leuke manier om steeds op de hoogte te zijn van de nieuwst de nieuwste producten en kun jij ontdekken wat je fijn, leuk of lekker vindt, en dat wordt dan zomaar aan de deur afgegeven, echt als cadeautje! Weet je wat nu ook zo’n leuk cadeautje is? We mogen 2 healthboxen verloten! Alles wat je daarvoor hoeft te doen, is in de reacties achterlaten waarom jij de healthbox zou willen winnen! De winnaars worden zaterdag 12 maart bekend gemaakt!

 

*De winnaars zijn bekend en de actie is inmiddels gesloten.

Share.

Over de schrijver

#yoga #krachttraining #fraukesfavoriet #coach #keukenprinses

Meer lezen

75 reacties

 1. Ik ben nu 1,5 jaar bezig met gezonder leven en merk dat ik toch snel naar de oude vertrouwde dingen grijp als ik het druk heb. Op deze manier blijf je vernieuwen en daar ben ik heel erg benieuwd naar!

 2. Wat een leuke actie en interessante box! Weer eens wat anders. Hier door kan ik nieuwe merken of producten proberen die mij hopelijk net dat duwje extra geven om nog meer op mijn voeding te letten. Super actie!

 3. Leuke win actie! Waarom ik zou moeten winnen en anderen niet dat weet ik niet. Wat ik wel weet is dat ik het heel erg leuk vind om nieuwe producten uit te proberen en dat toe te passen in m\\’n voedingspatroon wat uk nog altijd aan het aanpassen ben. Dus wie weet ?

 4. Laura van der List on

  Wauw, wat een gave box! Ik ben nu bezig met mijn eigen fitjourney en die box zou heel goed van pas komen om nieuwe producten uit te proberen en mijn motivatie op peil te houden! Het lijkt me dus echt heel erg tof om dit te mogen winnen 😀

 5. Jaaaa ik wil dit! Het sporten (minimaal 31 pw crossfit) heb ik inmiddels aardig onder de knie… maar naast een fulltime baan en een druk sociaal leven blijf ik het lastig vinden om qua eten de juiste keuzes te maken. Hierdoor blijft het gewenste resultaat uit… Alles hulp op dit front is dus gewenst! #fingerscrossed!

 6. Ik ben al een tijd bezig met gezonder eten en meer sporten, maar ben nog heel erg aan het zoeken naar de dingen die ik lekker vind en ook gezond zijn. Ik ben weinig thuis en vind het vaak lastig om gezonde maaltijden en tussendoortjes te vinden die niet heel veel voorbereidingstijd vergen en makkelijk mee kunnen. De healthbox is een leuke manier om uit te vinden welke producten ik lekker vind!

 7. Ik volg jullie al langer op instagram en sinds kort ook op facebook. Lijkt me echt super om deze te winnen, mooie inhoud! Momenteel een knieblessure waardoor het sporten niet zo wilt vlotten dus ik probeer qua voeding en de rest alles zo healthy mogelijk te blijven doen. Deze healthbox zou me weer extra motiveren om gezond door te blijven gaan 🙂

 8. Omdat het awesome is om healthy cadeautjes uit te pakken en ik dat echt wel graag zou willen winnen! Pritty pritty please ?

 9. Joyce van der Horst on

  Wat leuk. misschien haalt me dat juist over de streep om toch een abonnement te nemen.

 10. Coriëlle van Kuijck on

  Sinds enkele weken gestart met een gezondere levensstijl en dat valt niet altijd mee 🙁
  Nog erg zoekende naar wat wel en niet past voor mij.
  Jullie site heeft mij al wel vele bruikbare tips en trics geleverd.
  Deze healthbox zou perfect zijn om te testen of deze producten ook in mijn nieuwe gezondere levenstijl passen.

 11. Scorpio062 on

  Wow,dat is een mooie manier om hier kennis mee te maken! Daarom loot ik heel graag mee,ben heel benieuwd naar de produkten! Liefs scorpio062

 12. Wat leuk! Ik wil heel graag mijn zus Rianne nomineren. Ze kan nu heel goed een steuntje in de rug gebruiken. <3

 13. Oeee dit is echt wat voor mij! Ik heb een bloedafwijking waardoor ik nauwelijks vitamines, mineralen en andere belangrijke stoffen op kan nemen. Eigenlijk zou ik de rest van mijn leven injecties moeten krijgen maar ik probeer mijn bloedwaarden op pijl te houden door gezonde voeding, lichaamsbeweging en een algehele gezonde leefstijl. Natuurlijk krijg ik wel gewoon elke vier weken een injectie maar door hoe ik leef hoef ik niet elke week met een blote bil bij de dokter te verschijnen. Zelf had mijn internist nooit verwacht dat mijn gezonde levensstijl zo’n positive invloed kon hebben op mijn afwijking. Dit zou een super aanvulling zijn!!!

 14. Wauw dat lijkt me super om te mogen proberen! net gestart om zoveel mogelijk onderdelen in mijn leven aan te pakken, gezonder te maken, fitter te worden etc.

 15. Dat zou leuk zijn! Vooral omdat ik altijd vanalles koop, en dat het dan toch niet iets blijkt te zijn dat lekker of handig is bij mijn te behalen doelen… En ik heb net besloten dat ik vanaf nu vooral gezonde keuzes ga maken, en me dit keer niet uit het veld laat slaan door \’weinig resultaat\’, want iedere training en iedere bewust gekozen maaltijd is er eentje! ?

 16. Ik zou de healthbox graag willen winnen aangezien ik eigenlijk nog niet zo bekend ben met healthy voeding/supplementen en via deze weg dat wel kan worden. Net een week bezig met mijn vernieuwende lifestyle en dit zou een goede boost zijn!

 17. Dit klinkt echt zo leuk… Ik zou heel graag een healthbox winnen om weer nieuwe motivatie te krijgen om door te gaan met gezond leven. De laatste paar weken gaat het toch weer ‘fout’, als ik eenmaal een stuk taart of paar koekjes heb gegeten dan blijf ik dat dagenlang doen… Totdat ik mezelf kan herpakken en zeggen; nu is het genoeg geweest, nu gaat het roer weer om en ga ik weer gezond eten! Kleine verwennerijtjes zoals ze in deze box zitten klinken echt heel erg leuk!

 18. Waarom? Wie wilt dat nou niet, zo een box. Wetende dat natuurlijk alle bikinibodys in de winter worden voorbereid.Het lijkt me geweldig zoiets ees te mogen winnen omdat daar van te kunnen genieten. Ik ben nu iets meer dan een jaar bewuster gaan eten en meer aan het bewegen. Ook langzaam zie ik mijn lichaam veranderen. Het gaat niet hard (ijd, motivatie etc etc etc) je snapt hem wel, maar dit zou wel eens een mooie beloning zijn en een extra motivatie om het vol te houden en misschien wel eens een stapje harder te zetten 😉

 19. Maaike Morsink on

  Sinds 5 weken goed bezig om uit mijn eigen fatsuit te komen. Al 12 cm buikomvang kwijt en nu doorzetten! Met behulp van deze box krijg ik nog meer motivatie!

 20. Mirjam Stavreski on

  Ik zou graag voor zo’n box in aanmerking komen. Ik ben al eerder op dieet geweest ( Dukan, KHA) maar het nadeel is vaak dat je hele productgroepen niet meer mag. Ik wil het deze keer anders aanpakken door te kijken naar betere opties voor bepaalde dingen. De box zou een mooi kadootje zijn. Ik ben nu 4 kilo kwijt, maar er moeten er zeker nog 12 tot 15 af.

  Groet
  Mirjam

 21. Maren Scheffler on

  Ik wil heel graag de healthbox winnen omdat ik benieuwd ben naar nieuwe producten en van verrassingen houd. Het zou echt een cadeautje voor mezelf zijn 🙂

 22. Kim Ariens on

  Ik zou suuuuper graag de health box willen winnen omdat mijn vriend en ik ons heel fanatiek aan een gezonde leefstijl houden en fanatiek sporten. Ook heb ik door deze drukte nauwelijks tijd om bij verschillende winkels (bodyfit, de tuinen enz.) boodschappen te doen en ben ik oprecht geïnteresseerd in een abonnement! Voor de zomer wil ik ook heel graag lekker in mijn vel zitten en ervoor gaan om mijn doel te behalen!!

 23. Ik zou graag de healthbox willen winnen omdat ik net (weer) begonnen ben met sporten… Na overwinning van angst/paniek aanvallen en 30+ kilo later ben ik klaar om ook dit te overwinnen!!! Merk alleen dat ik erg moe, slap en futloos ben af en toe… De multivitamines en al het gezonde lekkers zijn een goede oppepper!! ?

 24. Maaike de wit on

  Ik zou graag de healthbox willen winnen omdat ik 12 maart jarig ben en dit cadeau perfect past bij mijn lifestyle! Ik sport 6 dagen in de week, combi van kracht/boksen, hardlopen en bootcamp… Want het is zooooo\’n fijne verslaving! En deze box zou wel helpen om deze trainingen goed door te komen ???

 25. Wauw dames! Dat zou wel echt een super start zijn voor mijn persoonlijke get out of my fatsuit plan!! Ik wil me dit voorjaar met name gaan richten op krachttraining en dit healthypakket ziet er echt leuk uit! Xx Sanne

 26. Marloes Pannekoek on

  Ik zou de box heel graag willen winnen om kennis te maken met deze producten. Na 10,4 kilo aangekomen te zijn in een half jaar ben ik een maand weer bezig met mijn voeding en sporten en is er 3,7 af. Dit zou me enorm helpen voor dat extra zetje in de rug om dit door te zetten!

 27. Ieke Brands on

  Ik ben bezig om bikini klaar te worden voor deze zomer! Deze box kan ik goed gebruiken aangezien ik nu een beetje op hetzelfde gewicht blijf hangen… Extra motivatie en hulp is altijd zeker welkom!

 28. Deze healthbox zou ik zeker willen winnen. Na een super moeilijke periode met veel ups en downs ben ik eindelijk achter dat ik een erge vorm van pms heb. Ik reageer elke maand super op hormoonverschillen. Een lange tijd was ik erg onzeker daardoor geworden want ik voelde mij zo anders dan alle andere, en voelde mij niet de persoon die ik altijd was. Nu ik weet wat ik heb kan ik ermee omgaan en proberen mijn stemmingswisselingen te verlagen. Daarbij hoort gezond eten, sporten helpt mij ook het gevoel te onderdrukken. En deze box zal mij daar vast ook een klein stukje mee kunnen helpen 🙂

 29. Wat een leuke winactie! Ik had nog nooit van de box gehoord maar lijken me erg fijne producten. Ik zou de box graag willen winnen als een fijne motivatieboost! Ik ben de laatste tijd weer back on track maar heb nog een lange weg te gaan (9kg). Zo’n box zou een hele leuke aanmoediging zijn! 😀

 30. Madelon Donders on

  Met sporten ben ik al ruim een jaar onwijs goed bezig, en niet alleen ik zie dit, dus complimentjes komen al, maar nu wil ik nog net een stapje verder voor een echt bikini proof lichaam! Daar hoort natuurlijk de juiste voeding bij, maar ik weet gewoon niet hoe en wat. Ik hoop dat dit pakket mij kan helpen daarmee en nieuwe gezonden producten kan gebruiken in mijn dagelijkse porties eten!!!

 31. Jikke van der velde on

  Beste Dames,

  Hopelijk sluit ik a.s. zaterdag 12 maart de NASM international personal trainer af met een goed praktisch examen. Die dag zou natuurlijk nog mooier zijn als hij werd bekroond met deze healthbox.

  Warme groet,
  Jikke

 32. Ik zou de healthbox graag winnen omdat ik al een paar maanden op gewicht ben, maar daar best een steuntje bij in de rug kan gebruiken 🙂

 33. Halloo, ik zou graag de healthbox willen winnen omdat ik nog best veel moeite heb met mijn voeding. Ik weet niet zo goed wat ik bijvoorbeeld als tussendoortje moet eten omdat ik van komkommer enz honger krijg ben ik op zoek naar andere dingen wat vult. Qua sporten gaat het goed maar voeding vind ik heel moeilijk om te controleren. Ik denk dat zo’n healthbox hier mij misschien mee kan helpen!:d

 34. Het lijkt me heel leuk om deze box te winnen. Zit nu op de helft van hoeveel ik wil wegen en zo een leuke box helpt altijd 🙂

 35. Sophie Keyenberg on

  Hoi!

  Die Healthbox lijkt me wel wat! Ziet er echt een topbox uit, zeker voor goed op pad te blijven.
  Vorig jaar ben ik een tijd thuis moeten blijven owv een eetprobleem (binge eating). Ondertussen ben ik terug aan het werken maar elke dag werk ik heel hard om niet terug te vallen. Elk probleem probeer ik nog steeds op te lossen met eten. En liefst zoveel mogelijk eten.
  Elke dag opnieuw start ik terug met goede moed. En misschien kan die Healthbox me wel helpen terug op pad te geraken…

  Liefs,
  Sophie

 36. Wat leuk, een healthbox. Ik ken inderdaad Hello Fresh box, I love myself box, BoxBites, maar deze box ken ik nog niet. Hij lijkt me erg interessant om een keer uit te proberen!

 37. Ik zou heeeel graag de healthbox willen winnen omdat ik ONWIJS van verrassingen hou. Iets uitpakken wat met gezondheid te maken heeft (nóg leuker haha), nieuwe dingen proberen en testen is toch helemaal geweldig?! Je hebt maar een lichaam en één gezondheid en daar moet je het mee doen. Cadeautjes uitpakken die ook nog is goed voor je zijn in plaats van een cadeau doos met allemaal bonbons is veeeel leuker haha!

  Fingers crossed!!

 38. Ik wil heel graag het pakket winnen omdat ik niet zozeer wil afvallen maar wel op gewicht wil blijven en een gezonde leefstijl wil creëren. Dat is best lastig met 2 jonge kinderen.Groetjes inge

 39. Jaa, deze zou zo ideaal zijn. Ik merk dat ik op het moment weinig inspiratie heb om gezond te eten en wel wat extra gezonde voeding kan gebruiken. Deze box kan daar erg goed bij helpen! Nieuwe dingen proberen is altijd leuk!

 40. De laatste tijd veel bezig met mijn lijf om deze (nog) healthier te maken. Deze box zou daar echt top aan bijdragen. Cadeautjes boosten mijn humeur altijd extra. Als ik geen chocolade kan krijgen dan maar cadeautjes hihi!

 41. Sharon hendriks on

  Lijkt me super leuk om te winnen heb eindelijk de drive weer gevonden om er voor te gaan om me doelen te halen ook mede na ik jullie heb gesproken op de huishoudbeurs.Probeer tegenwoordig zo veel nieuws wat ik vroeger niet eens at dus dan zou dit helemaal leuk zijn!?

 42. Wat een leuk en goed idee zo’n Healthbox! De energieboost middelen zou ik om dit moment (erg) goed kunnen gebruiken!! ? Om daarna vol energie en heerlijk ruikend door de shampoo en douchegel door het leven te gaan???

 43. Waarom ik vind dat ik zo een healthbox verdien?
  Na jaren van excuses (kinderen gekregen, familie is ook dik, geen tijd om te sporten,…..) heb ik mezelf eeb schop onder mijn kont gegeven en ben eindelijk begonnen aan een gezonder leven. Ben nu al 2-3j bezig met nog een zwangerschap tussen en al 30kg kwijt.
  Ondertussen ben ik een single mama van 3 kindjes en is het dus moeilijker, maar dat betekent niet dat het onmogelijk is!
  De healthbox lijkt me een fijn maandelijks kadootje voor mezelf; omdat ik dat best wel verdien; al zeg ik het zelf. Ik had graag deze gewonnen omdat het altijd fijn is om te winnen én omdat het voor mij best wel veel geld is en voor ik een abo neem wil ik zeker zijn dat het iets voor mij is

 44. Dat lijkt me leuk, goeie manier om eens kennis te maken met dit soort producten in een overweldigend aanbod!

 45. Elsbeth Brouwers on

  Het sporten gaat super, het gezond eten blijft alleen iets lastiger.. Ik ben vaak laat thuis waardoor ik vaker snel iets van de appie to go eet dan dag ik tijd heb om in de winkel opzoek te gaan naar gezonde dingen helaas. Een healthbox klinkt als de ideale uitkomst!
  Liefs, els

 46. Ah yes, die wil ik winnen! Aangezien ik deze week begonnen ben met personal body plan, kan ik deze verantwoorde en super toffe producten goed gebruiken!

 47. Ik heb net heel mijn levensstijl omgegooid – beginnen sporten en gezond eten. Ik weet nog niet veel over de dingen die je wel/niet mag eten en hoe ik mijn macro\\’s kan halen. Verder heb ik ook nog geen (eiwit)repen, maaltijdvervangers of andere tussendoortjes geprobeerd, omdat ik niet goed weet waar ik moet beginnen.. Er is zo véél keuze! 🙂 Zo\\’n box winnen zou super zijn, omdat ik dan al een paar dingen kan uitproberen en proeven en zo misschien makkelijker mijn weg kan vinden. Groetjes!

 48. Sharon Janssens on

  het is leuk om nieuwe gezonde producten te proberen en zo te ontdekken wat er op de markt is. Daarom zou ik graag een Healthbox proberen,

 49. Sandra van den Berg on

  Ik wil de healthbox heel graag winnen omdat het mij een extra goed begin lijkt om weer te gaan knallen voor mijn gezondheid!!

 50. Cynthia van den Elsaker on

  Ik zou de box heel graag willen winnen! Ik ben net begonnen met m’n levensstijl aan te passen op weg naar een fitter en slanker lichaam en ik ben nog erg zoekende naar welke producten daarbij kunnen helpen en wat lekker en verantwoord is etc. De box zou me dus enorm kunnen helpen! En ik vind stiekem dat ik wel eens iets voor mezelf verdiend heb 🙂

 51. Ik ben super hard bezig om mijn persoonlijke doelen te behalen en zo’n healthpakket geeft weer een extra boost! Even een klein verwenmoment ?

 52. Als former fatgirl ben ik continu op zoek naar nieuwe leuke, gezonde uitdagingen. Zo een Healthbox zou voor mij n superleuke beloning zijn na 25kg harde afvalwerk ?

 53. Ilona hartjes-kramer on

  Ik ben afgelopen jaar 23 kilo afgevallen en probeer nu door goede keuzes te maken mijn nieuwe gewicht te behouden. Dit gaat met ups and down s. Zo\’n healthbox elke maand aan je deur lijkt me een fantastische motivatie om de downs zoveel mogelijk te laten verdwijnen. Ik zou het graag eens willen testen of het echt wat voor me voordat ik eventueel een abbonement afsluit.

 54. Wat een super leuke actie weer en wat een leuk pakket! Ik vind het zo leuk dat jullie site weer “actief” is en ik weer motiverende verhalen kan lezen.
  Het lijkt mij heel leuk om dit pakket te winnen, geweldig om op deze manier nieuwe dingen uit te proberen!!

  Ga zo door meiden!!

  Liefs Marloes

 55. Ik Zou heel graag de healthbox willen winnen. Momenteel ben ik heel erg bezig met mijn health. Ik probeer gezond te eten en te sporten zodat ik mijn fatsuit van 30 kg kan loslaten.

 56. Oeeh ziet er super lekker uit!
  Dit past goed in mn fitte leefstijl 🙂
  Daarnaast zorgt het voor wat extra motivatie om nog harder te knallen voor mn summer body!

 57. Lijkt me erg leuk om een keer te proberen en ik ben altijd in voor nieuwe health- en fitspiratie! Liefs Rianne.

 58. Jeee, wat een leuke actie!
  Ik zou heel graag de healthbox winnen. Ik mis even een stok achter de deur. Mijn ene sportmaatje heeft net een nieuwe baan en is voorlopig te druk, mijn andere sportmaatje is zwanger en sport niet meer. Ik heb zelf ook een heel hectische baan en vind het daardoor lastig om op drukke dagen de motivatie en discipline te vinden. Het winnen van deze healthbox zou mij een enorme boost geven om in m’n eentje alsnog weer lekker te gaan knallen!!

 59. Yesss finaly! Hier zit ik nou precies op te wachten, ik ben net een paar maanden gestart en nog wat zoekende naar de juiste en lekkerste 😉 producten. Dit lijkt me een leuke (idd gift from me to me) mogelijkheid om merken en producten te leren kennen. Mocht ik de box winnen dan is er zeker een kans dat ik het abonnement aanga, de kosten zijn zelfs incl. verzenden dus de prijs is top! En ook omdat jullie zo enthousiast zijn natuurlijk 🙂

 60. Oh wauw!! Ik ben echt nog een n00b op het gebied van multivitaminen en healthy producten. Het enige wat ik goed kan is gezond koken, haha. Ik zou echt superblij zijn met deze box en het zou echt weer een boost zijn voor mijn getoutofmyfatsuit-race.

 61. Ik wil deze wel proberen! Slik geen vitaminen maar zou graag eens zien of ik me daarmee fitter voel. En die douche-shampoo lijkt me ideaaaal!

 62. Lijkt me super leuk om de healthbox eens te winnen. Heb wel eens vaker maaltijdshakes gebruikt maar ik vind ze vaak prijzig.Heb vaak weinig tijd om te ontbijten of om 6 uur \\\’s morgens echt nog geen honger, dus dan alleen maar een banaan als ontbijt. Maar een shake zou dan een uitkomst zijn!Super leuke actie!Ben benieuwd wat er nog meer in de box zit,maar dat zie ik dan nog wel voorbij komen in de volgende posts!

 63. Vijf weken geleden ben ik tijdens een Crossfit-les met de boxjump gevallen. Van een sporty life naar vrije avonden met nieuwe hobby’s zoeken zoals het lezen van healthy boeken etc. Ook leuk, maar anders en ik mis het sporten wel. Sinds deze week mag ik weer fietsen, maar het sporten wil verder nog niet vlotten. Om op mijn gewicht te blijven, komt de healthbox goed van pas en geeft me inspiratie om de goede spirit verder niet te verliezen!!!

 64. Gabriela Amanda on

  Hoi Frauke, Wauw! Super gaaf deze prijs. Ben altijd zo sceptisch over dit soort boxen. Maar als ik jouw verhaal lees laat t me toch anders denken. Wil er dolgraag 1 winnen om eens te ervaren wat jij omschrijft. Ben continu bezig mijn gezonde levensstijl nóg beter te maken, nog healthier. Hoop daarom dat ik deze box daaraan toe mag voegen.

 65. Ik ben best wel bekend met dit soort boxen, maar deze ken ik nog niet en het lijkt mij heel leuk om hem uit te proberen. Die multivitaminen lijken we ook leuk om uit te proberen, vooral omdat ik normaal gesproken niet altijd even goed er op reageer en dus wil kijken wat deze met mij doen 😀 Naar de andere producten ben ik natuurlijk ook heel geïnteresseerd 🙂 Ook die natuurlijke huidverzorging vind ik leuk aangezien ik het zelf moeilijk vind om zoiets ”goeds” te vinden; ik eet heel gezond maar als ik allerlei troep qua verzorging gebruik wat heeft het dan voor nut, dus daarom zou ik dat ook wel willen proberen 😀

 66. Omdat ik altijd op zoek ben naar nieuwe, gezonde, lekker dingen en met een Healthbox weer nieuwe inpsiratie op kan doen!

 67. Wat ontzettend leuk! Ik ben gek op verrassingen, dus zo’n box lijkt me super leuk:). Ik sport al jaren fanatiek, maar ik kan af en toe wel wat extra energie gebruiken. Een goeie multi kan denk ik wel van pas komen en ik ben erg benieuwd of deze voor mij werkt! Het pakketje zou weer een motivatie ‘boost’ zijn om nóg harder te knallen in de gym:)!

 68. Ik heb eigenlijk best veel redenen waarom ik zou willen winnen. Maar ik wil ze liever niet allemaal opnoemen, omdat het de laatste tijd voor mij op zijn zachtst gezegd niet mee zit… En niet alleen met mij, maar ook met mijn naasten. Als ik de gelukkige ben van deze winactie, dan geef ik deze aan mijn moeder, omdat ik zo trots op haar ben en dit pakketje wel kan gebruiken! Dus fingers crossed want ik gun haar de hele wereld

  • Hoi Linda,

   Jij bent een van de gelukkige winnaars! Gefeliciteerd! Als je ons even een pb of mailtje stuurt met je gegevens zorgen we dat de healthbox zo snel mogelijk je kant op komt!

 69. Maud Bruinsma on

  Toen ik het las moest ik gelijk aan mijn vriendin denken! Ik ken haar al een hele tijd en weet dat ze net zo ambitieus als ik begint te worden om te sporten en goed te eten. Ik wil haar graag een soort drive geven waardoor ze door blijft gaan met het genieten van het fit en sterk zijn. Ze ziet er al super goed uit maar uit onzekerheid wil ze nooit supplementen of good-food producten aanschaffen. Dit zou haar echt een stimulans geven! Ik zou het enorm op prijs stellen!! Liefs, Maud

 70. Sina Pellegrom on

  Oeps, ik hoop dat ik nier te laat ben met mijn reactie ?. Als voedingsdeskundige probeer vaak nieuwe dingen uit zodat ik weet wat er te krijgen is en of het eventueel iets voor mijn klanten is. De healthbox klinkt dan ook erg interessant. Leuk concept!

Laat een reactie achter

Please type the characters of this captcha image in the input box

Typ de letters van de captcha over in het invoerveld