NATUURLIJK samen koken kookboek winnen!

26

Een paar weken geleden kreeg ik van Helma van Bloed zweet en Biefstuk (stiekem diegene die me het eerste zetje naar blogger heeft gegeven, maar dat is een ander lang verhaal ;-)) een berichtje of ik het gezamelijke kookboek van verschillende food bloggers “Natuurlijk samen koken” wilde ontvangen? Uhhh NATUURLIJK! Ik heb iets met kookboeken, niet dat ik er bijster veel mee doe, maar ik heb er wel iets mee (en misschien ook wel te veel van) ! Ik moet zeggen dat ik er niet zo’n hoge verwachtingen van had, eigenlijk geen verwachtingen denk ik. Een dag later bij de post het kookboek en mijn eerste indruk was super goed! Het is een stevig, dik en mooi geïllustreerd boek. Helma gaf me aan dat het een tarwe, koemelk, geraffineerde suikers en E nummer VRIJ kookboek was. Mijn eerste reactie was dan ook, uhm je weet toch wel dat ik die allemaal wel eens eet 😉 ? Waarop Helma zei: Ach als je het niets vind kan ja er altijd de kachel mee laten branden! Een goede eerste indruk! Maar deze indruk werd eigenlijk steeds beter. Het zijn makkelijke recepten (HEKEL aan moeilijke recepten) met alledaagse ingrediënten die je tegenwoordig allemaal bij de ‘normale’ supermarkt kan halen.
Het leuke is dat iedere blogger een bepaalde categorie op zich heeft genomen en dan is dus 18 bloggers met een totaal van meer dan 175 recepten!
IMG_9244 IMG_9245IMG_9246

En jaaa hoor! We mogen er één weg geven! Laat in een reactie achter waarom nou juist JIJ dit kookboek wil winnen?! Dit weekend maken we de winnaar al bekend. Niet gewonnen? Niet getreurd! Check de link hieronder om het boek te bestellen!

Wat Helma er zelf over te zeggen heeft:
Wat krijg je als je 18 healthblogger s met passie voor voeding laat samenwerken?

Een prachtig kookboek; Natuurlijk samen koken!

Alle recepten zijn gebaseerd op de natuurvoeding en heel goed toe te passen in het dagelijks leven. De recepten zijn vrij van koemelkproducten, geraffineerde suikers, E-nummers, fabrieksproducten, varkensvlees en tarwe. Er word overwegend glutenvrij gekookt, aangezien steeds meer mensen glutenvrij eten, maar er zijn ook gerechten te vinden in dit boek die zijn gemaakt van speltbloem en of speltmeel. Af en toe word er in recepten wel wat geitenkaas of geitenjoghurt gebruikt omdat dit met mate wordt toegestaan in de natuurvoeding.

Ruim 175 recepten gaan je helpen om nog lekkerder en gezonder te eten!

De kosten voor dit kookboek zijn 24,95. Een mooie aanvulling in je keuken, maar ook een prachtig cadeau voor de feestdagen.

Interesse? Op onderstaande link kun je bij 1 van de co auteurs een boek bestellen. Wanneer je op het bestelformulier bij “via welke pagina kom je op deze website” de naam “get out of your fatsuit” invoert, krijg je gratis de koelkast magneet van “Afvallen? Bloed, zweet en biefstuk” er gratis bij.

Link naar website voor kookboek

IMG_9243

 

Share.

Over de schrijver

#ondernemer #power #-38kilo #motivatie #discipline #getoutofyourfatsuit

Meer lezen

26 reacties

 1. Ik zou dit boek heel graag willen winnen, omdat ik net begonnen ben met cardio en krachttraining. En ik graag gezond erbij wil eten. Aangezien er ook een paar kilo af mag. Dus een mooi kookboek zou best wel helpen. Naast deze site te bezoeken uiteraard 🙂

 2. Dit is echt een leuk en interessant boek met veel lekkere recepten. Mijn man moet gluten en lactose vrij eten en het ontbreekt me regelmatig aan inspiratie. Gezond en natuurlijk eten vinden wij erg belangrijk. Ik zou dit boek heel graag willen winnen!??

 3. Dit boek ziet er echt heel goed uit.
  Ik zou dit boek heel graag willen winnen, want ik ben door een natuurarts op een gluten-, suiker- en lactosevrij dieet gezet. Dit is nodig om vrij te komen van mijn hoofdpijn en depressieklachten. Ik hoop, dat als deze klachten minder worden, ik ook mijn sporten en mijn sociale leven weer op kan pakken. Dit boek zou mij extra motivatie geven om on track te blijven.
  En mocht ik deze niet winnen, i het zeker een titel om te vragen voor onder de kerstboom!

 4. Ik ben me steeds meer aan het verdiepen in echt gezond en pakjes en zakjes vrij koken (deed ik altijd al weinig, maar nog wel af en toe).
  Ik merk dat ik echt nog wel wat hulp kan gebruiken bij gevarieerde en gezonde keuzes te maken voor gerechten.

  Sinds kort ben ik ook 4x in de week in de sportschool te vinden, dus niks goede voornemens voor het nieuwe jaar, nu gewoon gelijk beginnen met een gezonde levensstijl!

  Dit kookboek zou me net weer wat extra kunnen helpen, om er net zo strak en shiny uit te zien als Anne!

 5. Ik zou hem heeel graag willen winnen! Ik ben net begonnen met investeren in de beste versie van mijzelf! Ik ben sinds kort mama en heb toch wel iets van ; zij moet het beste voorbeeld krijgen wat mij lukt haar te geven! Daar valt gezond koken natuurlijk onder… Dit zou dus super erbij passen!! 🙂 🙂

 6. Wat een super gaaf kookboek! Ideaal en past precies in mijn eet en leefstijl. Suiker en zuivelvrij koken/bakken is geen probleem meer, maar tarwevrij koken en bakken vind ik nog erg lastig, en met dit boek zal ik vast meer ideeën/alternatieven krijgen ! Echt een gaaf idee om zo’n boek weg te mogen geven. Op dit moment 18 kilo kwijt, met dit boek erbij gaan die laatste 13 er ook nog wel af!

 7. Dat zou super zijn. Vind het nog lastig om gezond te eten maar dan wel gevarieerd!!
  Dus dit boek zou me super helpen. Ook ik houd niet van ingewikkelde recepten dus bedankt dat de review al is gedaan ?. Zit een beetje in een dipje wat betreft gezond eten dus dit zou echt een duw in de goede richting zijn!

 8. O zou deze toch wel heel graag willen winnen.
  I LOVE kookboeken, heerlijk om in te bladeren, te gebruiken, me te laten inspireren en nieuwe gerechten te vinden en uit te proberen.
  Ik heb er dan ook al vele, maar sinds ik vele kg ben kwijt geraakt gebruik ik nog maar weinig van mijn oude kookboeken in verband met mijn nieuwe levensstijl. En ben ik op zoek naar mooie healthy kookboeken om zo mijn hobby met mijn nieuwe levensstijl weer beter te combineren.
  Deze zou dus ook echt een mooi plekje krijgen. En kan ik weer heerlijk bladeren, uitproberen me inspireren met nieuwe healthy gerechten

 9. Dorien Hiemstra on

  Ik ben vorig jaar begonnen met afvallen, eerst koolhydraatarm en nu overgestapt op een geZond voedingspatroon. Soma is dat nog wel eens zwaar, vooral als ik inspiratieloos ben grijpik weleens naar het verkeerde. Dit boek zou een mooie ondersteuning zijn in mijn proces :-)Keep my fingers crossed ?

 10. Dit past goed in mijn personal body plan traject. Daarnaast volg ik Helma als een tijdje en word steeds nieuwsgieriger naar haar kookboek! 🙂

 11. Wat een leuke winactie,Waarom ik heel graag zou willen winnen ? Ik ben sinds 2 maanden zwanger en zou heel graag gezond willen eten voor en met mijn kindjes. In mijn vorige zwangerschap lukte dit niet helemaal en was ik 25 !! kg aangekomen 🙁 ( terwijl ik die daarvoor juist was afgevallen ) , na 1,5 jaar buffelen is er weer 30 kg af. Apetrots dat ik was , nu voor de 2e keer zwanger en zou ik het graag anders willen aanpakken zodat ik over 9 maanden niet weer opnieuw hoef te beginnen. Met dit kookboek zou dit toch goed moeten komen.

 12. Wat een gaaf boek! Ik zou hem graag willen winnen, omdat ik 5 jaar geleden 23 kilo ben afgevallen. Ik heb dit gedaan door een combinatie van sporten en een andere manier van eten. Inmiddels ben ik zelf gewichtsconsulente en probeer ik anderen te inspireren om hen te helpen met een andere levensstijl. Het lijkt mij super als ik dit boek zou kunnen delen met mijn klantenkring.

 13. Ik ben niet alleen bezig om zo gezond, natuurlijk en E-nummer vrij mogelijk te koken voor mezelf, maar wil ook echt dat mijn kinderen gezond opgroeien en dus heel gezond eten en leren koken!Ik heb een klapper met van alles wat ik van internet afhaal, dus een boek waar alles compleet in staat is heel erg welkom!

 14. Heel graag wil ik kans op dit super mooie boek maken. Omdat ik zo gezond mogelijk wil leven en makkelijke recepten hierbij goed kan gebruiken. En omdat er veel glutenvrije recepten instaan kan ik het boek delen met me schoonzus ondat zij glutenvrij moet eten. Dus hou zou 2 vliegen in een klap zijn!!!???

 15. 6 maanden geleden woog ik bijna 130 kilo… Dat is sowieso al veel te veel, maar als 22 jarige heeft dat een enorme impact op je zelfbeeld. In juni ging de knop om en ben ik samen met een geweldige personal trainer 3x per week aan de slag gegaan met krachttraining met daarbij een passend voedingsschema. Inmiddels sport ik 5x per week en is er al bijna 25 kilo af! Ik zou dit boek graag willen winnen omdat het na 6 maanden soms wat lastig is om niet steeds hetzelfde te eten… Ik laat me graag inspireren door gezonde bloggers om nog meer kilo’s te verliezen en uiteindelijk lachend in de spiegel te kunnen kijken!

 16. Prachtig. Zou ik heel graag willen hebben! Zelf bezig om enorm af te vallen (reeds -13 kilo in 7 maanden) en heb een klein dipje. Kan dit boek dus wel gebruiken als een fris steuntje in de rug! Tevens zal mijn vriend er ook zeeer blij mee zijn met al zijn allergieën! Dus heeeel erg welkom en heel erg graag! 🙂

 17. Als dietist van een eigen praktijk krijg ik veelvuldig de vraag naar recepten, met daarbij aandacht voor geraffineerde suikers, E-nummers en tarwe. Een kookboek met veel recepten van verschillende bloggers zou hier perfect bij aansluiten. En aangezien ik in januari start met personal body plan, kan ik ze van tevoren natuurlijk zelf prima uitproberen. Wil alles eerst zelf geprobeerd hebben 🙂

 18. Ik zou graag willen winnen zodat ik samen met mijn zusjes hier heerlijke recepten uit kan maken. Een van mijn zusjes gaat trouwen volgend jaar en in de voorbereiding daarop eten we nu heel veel bij elkaar. Wat zou er leuker zijn dan dat we met z\’n allen heerlijke gezonde recepten uit dit kookboek kunnen maken, want koken doe je samen!

 19. Anne Rombouts on

  Ik hou van kookboeken lezen! Ik lees ze van voor tot achter ieder ingrediënt! Helaas laat mijn budget het niet toe om dit boek te kopen, dus zou hem graag winnen!

 20. Koken is mijn lust en mijn leven, Het zit er als een rode draad door verweven. Maar vanaf nu moet het anders want, Er is van alles aan de hand…Mijn moeder is chronisch ziek en mag veel niet eten, De keuze is dus beperkt en dat heb ik geweten.In al mijn boeken zitten \”verboden\” ingrediënten enzo, Dus werd ik reuze enthousiast bij \’t zien van je cadeau!Graag maak ik kans op dit fijne boek, Het is precies het soort dat ik dringend zoek.Want natuurlijk samen koken lijkt me reuze fijn, Oh als ik toch eens de gelukkige winnaar mag zijn 😀

 21. De tarwe- en lactose-vrije wereld aan het verkennen nu ik weet dat dit voor mij een absolute no-go is ? , samen met een mama die dit ook voor haar dochter doet. We hebben al n tijdje een kokkerel-dag in de planning. Dit boek geeft ons t duwtje dat we nodig hebben! Zo kunnen we ook onze mannen laten proeven dat meuk-vrij eten gewoon lekker is.

 22. Voor mezelf en mijn man. Zelf behoorlijk veel afgevallen, maar weer iets nodig om helemaal op de rit te komen door gezonder te gaan eten. Mijn man heeft al jaren veel buik klachten en kwam er achter dat gluten voor hem veel klachten veroorzaken, dus de recepten zijn zeer welkom!

 23. Wat een leuke winactie!
  Ik wil dit boek heel graag winnen omdat ik nog helemaal geen gezond kookboek heb.
  Sinds 6 weken eet ik bijna alleen nog maar volgens de paleo richtlijnen met een aantal uitzonderingen zoals havermout.
  Om het vol te houden is dit kookboek een goede afwisseling aangezien het waarschijnlijk min of meer op paleo lijkt.
  Al jaren ben ik bezig om er achter te komen hoe ik de laatste kg’s moet afvallen. Gezien ik fanatiek crossfit doe en sinds kort ook weer in de gym train wil ik graag dat mijn voeding voor 80% schoon is. Mijn leven is afgelopen 6 weken behoorlijk positief veranderd aangezien ik bijvoorbeeld sinds een maand een nieuwe baan heb.
  Tevens heb ik leuke nieuwe mensen leren kennen en ik ben er van overtuigd dat dit mede mogelijk is gemaakt door mijn nieuwe levensstijl en eetgewoonten.
  De ww was een minder fijne periode, echter ben ik zo positief veranderd en heb ik veel over mezelf geleerd. Steeds meer lijkt het erop dat ik geen last meer heb van mijn burnout.
  Het zou super gaaf zijn als ik nieuwe inspiratie kan op doen in de keuken. Gezond eten is veel lekkerder en je geniet dan ook veel meer van cheats. Hopelijk heb ik geluk bij deze winactie zodat 2016 mij nog veel meer positieve veranderingen gaat opleveren.
  Alvast hele fijne kerstdagen!

 24. Oooh deze wil ik zeker heel graag winnen!
  Sinds de ziekte en het overlijden van mijn moeder (aan een hersentumor, ze was nog maar 49) ben ik heel veel kilo’s aangekomen. Alleen lukt het me niet om een gezond patroon te vinden en vast te houden, hoe gaat het me dan wel lukken? Nou met ‘Natuurlijk samen koken’!! De titel zegt alles… Natuurlijk en Samen!
  Zou dit boek me dan eindelijk de juiste steun kunnen geven? Zou dit me helpen om die 35 overtollige kilo’s eindelijk kwijt te raken en me weer goed en gezond te voelen? Geen constante hoofdpijn en gewrichtspijn meer, meer conditie, een gezond gewicht, kortom: Lekker in mijn vel!
  Natuurlijk wil ik samen koken met Natuurlijk samen koken!!

 25. Tarwe, koemelk, geraffineerde suikers en E-nummers: allemaal dingen waar ik allergisch c.q. intolerant voor ben; is ooit bepaald door een natuurarts. Ik ben me beter gaan voelen na weglating daarvan en ik vertrouw er dus op dat die vaststelling klopte. Al jaren eet ik in principe alleen maar pure onbewerkte voeding. Gaat me dus vrij goed af, alleen eet en drink ik nogal veel van hetzelfde. Daar valt nog een behoorlijke verbetering te halen. En ja, de hulp van dit te winnen kookboek kan ik daar goed mee gebruiken.

Laat een reactie achter

Please type the characters of this captcha image in the input box

Typ de letters van de captcha over in het invoerveld