Polar A360

59

Anne, Renate en ik kregen zo’n 2 weken geleden een Polar A360 in de brievenbus bezorgd. Ik was persoonlijk stik nieuwsgierig naar zo’n activity watch, zou het een gadget zijn die ik na 2 dagen weer aan de kant zou gooien? Of is het echt zo fantastisch als de hype laat doen geloven?

2 weken later ben ik nog steeds onafscheidelijk van mijn nieuwe Polar! Vind het oprecht een heel leuk horloge om te dragen als accessoire, maar merk dat het ook als gadget echt heel motiverend werkt. Meer dan ik had verwacht.

“Dit waterdichte horloge is de eerste in zijn soort met een ingebouwde hartslagmeter, persoonlijke trainingsbegeleiding van Polar en 24/7 activiteitsmeting. Hij heeft zelfs smartwatch functies, zoals smart notifications en een kleuren touch screen.”

IMG_6976 Polar A360

Enfin, we kregen een knalroze opgestuurd! Niet iets wat ik 1,2,3 zelf uit zou kiezen, helemaal niet voor een watch van toch bijna €200, maar ik moet zeggen dat ik het eigenlijk wel een heel tof kleurtje vind. Ik heb er inmiddels wel een los bandje in wit bij besteld, want roze gaat nu eenmaal niet met iedere outfit. De banden zijn maar €25 en heel makkelijk te wisselen, dat vind ik wel een voordeel. En ze komen in allerlei leuke kleurtjes, maar dus ook neutraal in zwart en wit.

Wat doet “ie” dan allemaal? Je kan er dus van alles mee meten. De Polar meet met name je hartslag. Maar ook je activiteit, je trainingen (verschillende opties mogelijk), telt je stappen, je verbrande kcal en zelfs je slaappatroon. Hij is waterdicht, je kan er gewoon mee douchen en zelfs ook zwemmen. Kortom, je hoeft hem nooit af te doen. Je kan de Polar ook koppelen aan je telefoon. Dan krijg je meldingen van al je appjes en andere activiteiten op social media, daar werd ik persoonlijk knettergek van, maar het kan! Ook kun je er een wekker op zetten. Dezelfde tijd van maandag tot en met vrijdag laten herhalen, kan allemaal. En dat is serieus nog best prima wakker worden. Gewoon 2 korte tikjes aan je pols in plaats van een jengelende wekker. Ik word er direct wakker van. Mag zelfs nog snoozen van mijn Polar 😉

IMG_6999 IMG_6997 Polar A360

Maar waarom is het dan zo leuk? Nou, ondanks dat ik toch een redelijk actief leven heb, word ik toch nog gemotiveerd om extra te bewegen. Ik heb over het algemeen een zittend beroep, ik heb mijn bureaustoel al maanden geleden ingeruild voor een bal, hups vrolijk op en neer achter mijn computer, weet donders goed dat sitting killing is en toch krijg ik op een werkdag nog wel eens een seintje van mijn Polar dat het tijd is om te bewegen. Dan ga ik ook maar braaf nog een theetje maken en blijf ik net wat langer staan. Ook kan ik er oprecht heel blij van worden als hij begint te trillen om me te melden dat ik mijn doelen heb behaald! Net zoals ik oprecht een beetje kan balen als ik tegen het einde van de dag mijn doelen nog niet heb gehaald. Ik ga dan ook bewust nadenken hoe ik toch aan die 100% kan komen. Hij laat je precies weten hoe lang je zou moeten joggen, wandelen of staan om je doel nog te behalen.

Maar ook vind ik de Polar super leerzaam! Zo heb ik bijvoorbeeld geleerd dat mijn explosieve fietsritjes van en naar de gym relatief meer kcal verbranden maar minder doen voor mijn vetverbranding, in tegenstelling tot mijn krachttrainingen waarbij ik minder kcal verbrand maar wel een hele hoge vetverbranding heb. Ik weet nu dat ik per nacht iets meer dan een uur onrustig slaap en verder heel vreedzaam en rustig 😉

Alles wat de Polar meet, kun je weer synchroniseren met een app op je telefoon, die je overigens ook kunt koppelen aan myfitnesspal, zo houd je dus echt een persoonlijk dagboekje bij. Je voert ook echt je lengte, gewicht en activiteitslevel in, zodat de Polar precies weet welke doelen goed zijn voor je. En daar word ik dus blij van! Ik zal je eerlijk zeggen dat ik niet zo snel een Polar voor €200 gekocht zou hebben, puur omdat ik niet wist of ik het daar leuk en nuttig genoeg voor vond. Maar na het testen van deze fitness tracker ben ik verkocht en vind ik het oprecht de prijs waard.

Maarrrrr… je voelt hem al aankomen hè? We mogen een Polar A360 met een kleurtje naar keuze cadeau doen aan 1 van onze volgers! Alles wat je er voor hoeft te doen is ons vertellen waarom hij jou zou helpen om nog beter je doelen te kunnen behalen! Zaterdag 21 mei maken we de winnaar bekend. Good luck y’all!

Share.

Over de schrijver

#yoga #krachttraining #fraukesfavoriet #coach #keukenprinses

Meer lezen

59 reacties

 1. Wouw wat een super vet horloge! Ik zie door het bos de bomen niet meer. Ben mij al een tijdje aan het oriënteren op sport horloges. Ik heb sinds 3 maanden mijn fitness weer op kunnen pakken vanwege een blessure. Ik heb in de periode waarin ik niet vol kon sporten erg lopen strubbelen met eten gewicht en beweging en leek de motivatie niet kunnen vinden. Nu ben ik helemaal back on track en gaat lekker, let op mn calorie inname en sport 3/4 keer per week en daarnaast active rust. Hoe super goed kan dit pracht horloge mij inzicht geven over mijn beweging. aangezien ik nog wel aan t stoeien ben met mijn vetberbranding. Verschillende trainers geven verschillende adviezen over cardio om af te vallen. Als ik lees hoe het horloge dat aan kan geven is de enige naar wie ik nog hoef te luisteren mezelf (ivm het horloge 😉 Ben nu 2,7 kg afgevallen en heb er nog 3,6 te gaan en dan het allerbelangrijkste consistent te blijven in mijn gewicht en ik weet dat dit horloge mij daar heel erg bij kan helpen ???

 2. Yvonne Loos on

  Ik heb alleen maar mannelijke collega’s (pfffff best zwaar soms, slappe klets over woest aantrekkelijke mannen is er niet bij voor mij 😉 ), die echt waar alleen maar koffie drinken en het woord healty niet eens kennen.
  Ze verklaren mij voor gek met al mijn gesport, healty life style, zelf gemaakt kwarkbollen etc. Met dit horloge kan ik ze nog gekker maken en laten zien dat healty ook leuk/stoer/interessant kan zijn. Dit horloge kan er tevens voor zorgen dat ik meer bewust ben van mijn dagelijkse doelen waardoor ik mijn ideale gewicht kan bereiken. 10 kilo’s tot go!!!

 3. Sandra van den Berg on

  Ik zou echt ontzettend graag een Polar willen hebben!! Het zou mij super goed helpen om gemotiveerd te blijven en om mijn doel te behalen (nog 25 kilo te gaan). Net dat tikje extra om vol te blijven houden!!

 4. Ik zou deze Polar Watch echt heel graag willen winnen omdat ik steeds dat éne stapje motivatie lijk te missen om een extra workout in de week te doen en om als pauze tussen mijn werk door (en mijn werk is zittende achter de computer) bijvoorbeeld alle trappen van mijn flat (16 verdiepingen) op en af te lopen. Daarnaast ben ik echt ontzettend benieuwd naar hoe mijn hartslag echt is als ik sport: ik heb namelijk het vermoeden dat de apparaten in de sportschool die je dan vasthoudt waarna ze je hartslag meten nog minder accuraat zijn dan ik dacht… Als laatste reden zou ik het ook leuk vinden om foto\\’s van mijn horloge met anderen te delen (\\’kijk eens hoeveel stappen ik vandaag heb gezet!)Deze Polar Watch kan ik zoals je ziet dus echt goed gebruiken!

 5. Tessy Moerenhout on

  Na jaren van ongezond leven is het met, met hele diepe dalen en hoge hoogtes, een soort van gelukt om van bewegen te gaan houden. Om stress eten om te zetten naar een extra ronde in de sportschool om de frustratie eruit te sporten. Ik ben er nog niet; accepteren van je eigen lichaam, ook als er al 25 kilo af is, blijft soms zo moeilijk. On track blijven als je een dipje hebt gehad, weinig hebt kunnen sporten of ziek bent geweest…lijstjes maken en overzicht houden helpt daar wel bij. En daarom denk ik dat ik, naast heel blij, enorm gestimuleerd zou worden door deze gadget om door te zetten. Dus…(voeg hier stem van Ezel uit Shrek in:) PICK ME!

 6. Ik zou ontzettend graag de POLAR willen winnen. Waarom? Ik ben herstellende van een eetbuistoornis en weet eigenlijk niet goed meer wat wel/niet normaal is. Dit kan mij er dan echt heel erg bij helpen om normale doelen te behalen waardoor bewegen weer LEUK wordt! Ik ben er echt klaar voor om gezond en actief leven weer in mijn leven toe te gaan laten.

 7. Frederique Fresen on

  Aaah dat zou top zijn! Doe naast m’n schema van healthadvies Breda namelijk ook bodypump in Etten-Leur, wat ook echt wel werkt bij mij! Deze horloge kan veeeel beter inzicht geven in mijn hartslag etc, waardoor ik alles uit m’n workout kan halen!! En niet onbelangrijk, staat ook supervet aan de foto’s te zien!!

 8. Wauw dat zou ik ook wel willen. Zo kan ik mezelf nog meer motiveren om mijn doelen te halen! En om alles mooi bij te houden, ik hou ervan? Dit zou super passen bij mijn fitte levensstijl. Opweg naar out of my fatsuit! ❤️

 9. Lieve Getoutofyourfatsuit-dames,

  Ik lees jullie blog al een hele tijd met veel bewondering en heb dankzij jullie een gevoel ‘dat het kan’. Toch wil het ondanks twee jaar krachttraining nog niet lukken zoals ik wil. Afgelopen week werd ik geconfronteerd met een getal op de weegschaal waar ik oprecht van schrok.. het liefst wilde ik door de grond zakken. Vorige maand had ik al besloten om mijn sporten op te krikken naar minstens 5x per week. Al het ongezonde voedsel liet ik links liggen. Toch vertelden mijn meetlint en weegschaal me dat er niets veranderd was. Halloooo dip.. Ik heb me toch meteen weer bij elkaar geraapt, heb mijn sportfrequentie opgekrikt naar dagelijks en probeer mijn stofwisseling beter op gang te krijgen. Gewoonlijk ben ik niet zo van de gadgets, maar deze blog heeft me enthousiast gemaakt en ik denk dat dit PRECIES de tool is die mij op dit moment kan helpen om ein-de-lijk van mijn eeuwig chubby lijf af te komen. Ik ben er klaar voor!! 😀

 10. Judith Heijmans on

  Ooohhhh ik zou t zo fijn vinden om zo’n horloge te hebben! Dan heb ik een veel beter zicht op wat ik allemaal presteer. Goed voor mn zelfvertrouwen en om steeds aan mn doelen herinnert te worden ?

 11. Op dit moment ben ik 25 weken zwanger en heb ik helaas moeten stoppen met hardlopen. (Ik mis het zooo 🙁 Ik heb nu dan ook veel moeite om genoeg te blijven bewegen. En om mijn gewicht op een redelijk niveau te houden zodat ik na mijn zwangerschap er niet te veel kilo s af moet sporten. Dit horloge zou mij nu en na mijn zwangerschap zo goed helpen om mijn oude niveau weer op te pakken. En zo te lezen gaat de Polar mij motiveren om door te zetten en om net dat beetje extra te gaan bewegen!! Ik ga dus heel hard duimen 🙂

 12. Supergaaf! Na een moeilijke periode zowel mentaal als dat het niet wilde lukken met afvallen zou het fijn zijn war extra ondersteuning te hebben!

 13. Ik wil al heel lang zo’n horloge maar zie door de bomen het bos niet meer. Ik weet zeker dat ik met dit horloge meer beweeg aangezien ik naast mijn trainingen alleen maar zit te werken (meestal voor college). Door een horloge zo als deze wordt ik herinnert om even te staan of te wandelen zodat ik niet heel de tijd zit. Ook lijkt mij dit horloge heel fijn om te zien hoe intensief mijn trainingen nou echt zijn en hoe mijn slaap patroon is.

 14. Wauw wat een ontzettend gaaf horloge! Ik zou hem heeeel graag voor mezelf willen winnen, maar ik gun hem eigenlijk mijn vriend heel erg. Na een lange blessure tijd, moet hij weer beginnen met hardlopen voor zijn werk, omdat dit verplicht is. Hij vind hardlopen eigenlijk niet zo leuk en kan met dit horloge wel een (trap onder zn kont ;p) zetje in zijn rug gebruiken. Ik hoop hem met zo\’n horloge te kunnen motiveren, zodat we ook eens samen kunnen lopen en dat hij erachter komt hoe fijn hardlopen kan zijn.Liefs,Alissa

 15. Wowie! Wat een gave gadget is me DAT! En de review is ook zo leuk geschreven! 🙂 Ik word er helemaal blij van en nu deze Weight Loss Ninja bezig is met haar laatste loodjes na 25kg te zijn afgevallen, zou juist deze Polar-alleskunner mij heel blij maken om me net wat meer te motiveren! Je weet wat ze zeggen van die laatste loodjes he 🙂 Ga ik nu een positive-vibes dansje doen in de hoop deze te winnen!!! 😀 #zoudateffetofzijn xx Ilse aka Weight Loss Ninja 🙂

 16. Die polar watch komt als geroepen(!), aangezien ik hard aan het trainen ben voor mijn eerste marathon. Het bijhouden van je hartslag is daarbij ontzettend belangrijk, omdat duurlopen feitelijk het trainen van je hartspier is. Als je weet hoe je hart ervoor staat, kun je daarop je trainingen aanpassen. Ideaal dus voor mij!! Dus ik zou zeggen, stuur maar op ?

 17. Waarom hij mij zou helpen precies wat er in jullie revieuw staat meer inzicht krijgen wat ik verbrand op een dag om na 2 jaar eindelijk mijn streef lichaam te gaan bereiken en daar zijn alle hulpmiddelen handig bij.Daarbij vind ik hem net iets te duur om zomaar te kopen en ben helaas pas eind september jarig dus duurt nog even voor ik hem met mijn verjaardagsgeld zou kunnen kopen!

 18. Marloes Pannekoek on

  Dit sporthorloge wil ik al erg lang maar vanwege het aanschafbedrag tot op heden nog niet kunnen kopen. Helaas ben ik een persoon van alles of niets. Als ik 1x heb ‘gecheat’ gaat het bij mij helemaal mis. Vandaar dat ik ook erg veel last heb van het jojo’en. Ik kan mijn balans niet goed vinden. Ik denk dat dit horloge me gaat brengen wat ik nodig heb. Balans vinden. Heb ik een keer een koekje op? Dan kan ik inschatten hoeveel ik extra moet bewegen die dag om dat te compenseren. Ik denk dat dit me heel erg helpt om niet door te slaan in gelijk een heel pak koekjes en de hele week slecht eten omdat het voor mijn gevoel dan ‘toch verpest is’. Hierdoor voel ik me de ene week namelijk super slecht en ongelukkig en moet ik heel veel moeite doen om het gezond eten en sporten volhouden weer op te pakken. Ik hoop dat jullie me snappen!!

 19. Nicole Vijlbrief on

  Wat een mooie activity watch!

  Ik zou deze graag winnen 😀
  In de afgelopen 2 jaar ben ik al van 140 naar 100kg gegaan. Deze watch zou mijn kunnen helpen een nieuwe impuls te geven aan mijn actieve leven! En zodat ik dan over een paar maanden ook met een mooie voor en na foto op jullie website kan.

  Groetjes,
  Nicole

 20. Eind maart gestart met een personal coach op het gebied van fitnessen en voeding. De eerste resultaten zijn al zichtbaar (cm kwijt bij de heupen) en -5 kilo. Dit is nog maar het begin van het traject, we gaan voor -10 kilo. Soms mis ik tijdens mijn trainingen de zichtbare resultaten in cijfers, wat mij wel heel nieuwsgierig maakt! Zelf al vaker op het punt gestaan om een polar te kopen, echter financieel zijn er nu andere prioriteiten. Graag zou ik fit op de Tafelberg en lionsberg in kaapstad staan in september 2016. De polar zal mij in die tussentijd helpen mijn doelen te bereiken!

 21. Wauw! Wat lijkt het me mega geweldig om deze te winnen. Sinds 1 oktober mijn leven verandert en sindsdien super goed op weg qua voeding en sporten. Maar hoe gaaf zou het zijn als ik dit inzichtelijk kan maken via de polar. Ik ga hard duimen 🙂

 22. Super tof! Ik twijfel al heel lang over welke activitytracker+smartwatch ik wil, omdat ik als ICT-er niet zo veel beweeg als ik zou moeten. Ik ben 15kg kwijt en dus op mijn streefgewicht, maar ik zou graag wat fitter willen worden. Met zo’n super sexy horloge hoop ik dat ik een steuntje in de rug heb om de 10.000 stappen per dag challenge aan te gaan! 🙂

 23. Angelique on

  Vorig jaar ben ik overvallen door een gezichtsverlamming. Inmiddels ben ik wel weer mobiel, maar ben wel sneller bang dus ik doe minder sportieve dingen. Zou heel graag inzicht willen in m’n dagelijkse activiteiten, om te zien of ik genoeg beweging krijg; want dat is juist zo belangrijk en ik doe m’n best maar heb geen idee eigenlijk!

 24. Era Vogelpoel on

  Wauw, wat zou ik dit graag willen.
  Sinds januari 2016 ben ik eindelijk goed op weg om mijn fatsuit kwijt te raken. Met resultaat: al 8 kilo kwijt.
  Maaaaaaaar, ik ben er zeker nog lang niet. Nog steeds denk ik als ik in de spiegel kijk op sommige momenten: wat ben je toch dik. bah!

  Een polar horloge zal een goede oplossing zijn om me bewust te worden wat ik allemaal doe om gezonder te gaan leven. Dan kan ik zien hoe mijn hartslag verbeterd tijdens trainingen, maar ook op rust momenten. Ik hoop ook een overzicht te verkrijgen van de hoeveelheid calorieen die ik verbrand, want nu draaf ik daar soms nogal in door en moet ik van mezelf ook nog 5 kilometer wandelen, terwijl ik die ochtend 2 uur in de sportschool heb gestaan.

  Al met al lijkt de polar me een goede manier om iets gezonder te gaan leven & in te zien dat ik op sommige momenten ook overdrijf! Bewustzijn creëren dus!

  HEEEEEEL GRAAG ZOU IK WINNEN! 🙂

 25. Wauw wat een supergave actie!Ik sport regelmatig, ben (volgens mij) actief en heb geen zittend werk.Het lijkt me te gek om te zien hoe actief ik nou eigenlijk ben. Ben ik wel zo actief als ik denk dat ik ben?Als ik de Polarisatie a360 dagelijks zou dragen zou dit me enorm veel inzicht geven in m\’n levensstijl en kan ik daar m\’n trainingen op aanpassen. Ook vind ik het wel lekker om te zien of ik genoeg slaap. En zo niet is dat een mooi excuus om wat langer te blijven liggen! 😀

 26. Ik zou graag een kans willen maken, anderhalf jaar geleden ben ik 15 kilo afgevallen maar helaas weer 10 kilo aangekomen door ziekte. Graag zou ik een sportiefmaatje zoals de Polar Watch willen winnen om opnieuw aan de uitdaging aan te gaan om die 30 kilo er af te krijgen.

  Groetjes Marloes Kruijwijk

 27. Jolanda wolf on

  Sinds 2 maanden weer aan het wielrennen dit nadat ik alweer 4 jaar geleden helemaal ben ingeklapt na het fietsen van dr Amstel gold race.Dit jaar heb ik de 150 km weer gefietst en kan weet zo genieten van het fietsen. 2 weken geleden heb ik een polar m450 aangeschaft zodat ik mijn trainingen heel bewust kan maken maar hoe gaaf zou het zijn om een horloge om te hebben waar je zooo veel mee kan doen en waar je zoooo bewust kunt worden van je dagelijkse leven. En bewustwording is zo belangrijk in het leven. Geloof mij maar I know!

 28. Anissa de Bree on

  Ben al een tijde opzoek naar een goede maar er is zoveel keus en ze zijn allemaal zo duur en verschillend. Op dit moment zit ik een beetje vast op hetzelfde gewicht/vetpercentage terwijl er echt nog wel wat afkan. Misschien geeft een horloge daar wel wat meer inkijk in. Misschien te weinig of te onrustige slaap?Xxx

 29. Susanne Moonen on

  Ik zou heel graag de polar horloge willen hebben, omdat ik veel sport. Maar toch niet de controle heb over mijn gewicht. Ik kan er geen grip op krijgen. En ik denk dat ik met de upolar horloge meer zicht kan krijgen over het sporten en wat efficiënter is voor mij. Groetjes Susanne Moonen

 30. Frauke, wat een leuke review. De laatste tijd heb ik meerdere positieve verhalen gehoord over polar, maar om eerlijk te zijn, stond ik er hetzelfde in als jij: een beetje twijfelachtig over de werkzaamheid. Daarom vind ik het zo leuk om te lezen dat je echt eerlijk de voor- en nadelen hebt opgeschreven. En… Ik ben overtuigd. Want als ik dit zo lees, is t de perfecte manier om mijn vaker met mijn luie reet van die bank/bureaustoel af te komen! Vooral t feit dat je precies kunt zien hoe lang je een bepaalde activiteit moet volhouden om je doel te halen, spreekt me aan:) nu al zin om alle functies uit te testen:) mochten jullie mij uitkiezen natuurlijk, want ik zal vast pittige concurrentie krijgen van medefitgirls;)

 31. Mij lijkt het super gaaf om te kunnen zien wat trainen met je doet voor verbranding etc.Ik ben sinds kort begonnen met wielrennen wat ik erg leuk vind. Hiervoor is het fijn om te kunnen zien wat je hartslag doet met sprinten of een lange rit. Ik heb op dit moment Myfitnesspal en zou dit graag met een horloge willen combineren zodat ik weet wat ik aan hoeveelheden mag eten om op gewicht te blijven.Kortom ik zou het super tof vinden om deze activiteitstracker te winnen!

 32. Super handig omdat ik ook een zit beroep heb en niet echt de tijd been om van m’n bureau te gaan. Dit zou me zeker meer motiveren om even er van achter te gaan. Plus natuurlijk extra motivatie in de sportschool!! Kan je alles bij houden en omdat ik ook een tracker ben op myfitnesspal handig dat je het kan koppelen!

 33. Super handig zo’n watch! En natuurlijk ook best stoer om er mee rond te lopen en de show te stelen 😉 Hij zou me erg kunnen helpen bij het behalen van m’n doelen. Ik let op m’n voeding en sport vaak. Maar buiten het sporten vind ik het lastig om voldoende beweging te vinden. De stappen teller zou hier een goede motivator in zijn. Daarnaast kan ik niet altijd mijn telefoon meenemen om de afstand en snelheid bij te houden tijdens trainingen, bijvoorbeeld bij bootcamp lessen. De Polar A360 zou hiervoor een uitkomst zijn! Perfect voor tijdens obstakelruns en trainingen.

 34. Daphne Bellaard on

  Vind het nu nog lastig om keer op keer alles op mn mobiel of zelfs in mn hoofd bij te houden. Kijk wekelijks naar zulke horloge’s maar als thuiswonende student, kan ik het simpelweg niet betalen. Van het geld wat ik heb, koop ik fruit en gezond eten, omdat dit anders niet in huis komt.
  Ben nu een paar kilo afgevallen en het lijkt me GEWELDIG zo’n mooi horloge te winnen! Ik weet zeker dat ik dan nog veel gemotiveerder raak! Zeker na het lezen van jullie ervaringen! 🙂

 35. Wat een supergave actie. Ik twijfel al een tijdje over de aanschaf van een activity tracker…en als ik er een aan zou gaan schaffen welke moet het dan worden??? Als ik je review lees heeft hij alle functies die ik zoek. Hij motiveert me op kantoor, waar ik de hele dag achter een pc zit. Hij kan gekoppeld worden aan mijn telefoon en als smartwatch dienen wat het leven toch weer wat makkelijker maakt. En als ik ga hardlopen houdt hij mijn vorderingen moeiteloos bij, inclusief mijn hartslag.Ik ben de afgelopen jaren met \’gewoon\’ gezond eten, en later ook sporten, zo\’n 60 kilo afgevallen. Op de een of andere manier lukt het me niet om de laatste 4 kilo af te vallen. Wellicht geeft dit horloge mij inzicht in mijn verbeterpunten en motiveert het mij om nog meer te bewegen.En oh ja, de kleur…die maakt eigenlijk niet zoveel uit. De roze is super (!) maar wit of zwart is ook iets voor te zeggen. En zoals je al schreef, een extra bandje is niet duur en makkelijk te vervangen dus ik laat me graag verrassen ?.

 36. marion zanden on

  Al heel lang aan het twijfelen over de aanschaf van een activitytracker om nog beter inzicht te krijgen in mjjn beweeg- en slaappatroon. Om zo weer een stap verder te komen in mijn reis naar een gezondere levensstijl.

 37. Ik zou heel graag de A360 willen winnen. Nu m\\’n Polar Loop na zeer intensief gebruik (alleen tijdens m\\’n dagelijkse douche en als hij opgeladen moet worden is ie van m\\’n pols afgeweest) kuren begint te vertonen, zou de A360 een mooie opvolger zijn ? Net als ikzelf moet ook m\\’n tracker af en toe een updaten hebben… alles voor een gezond, gebalanceerd en gelukkig en leven waarin je steeds weer probeert jezelf naar een hoger niveau te tillen?

 38. Omdat ik het nog heel moeilijk vind om in te schatten wat mijn dagelijkse verbruik/verbranding is en hoe ik hier dus naar moet eten! Daarnaast net begonnen met een nieuwe “baan”, wat veel zitten inhoudt, waarbij ik dus wel dat geheugensteuntje kan gebruiken 🙂
  Afvallen in gewicht is niet meer nodig, na >25kg kwijt geraakt te zijn, maar de balans vinden en niet meer te hoeven (over)compenseren doordat je weet wat je verbruikt, zou wel heel fijn zijn!

 39. Natalie Dumaij on

  Waarom het mij goed zou helpen om m\’n doelen te behalen, is omdat het dan een soort van pt is die je de hele dag bij je hebt en die je laat weten of je goed bezig bent of niet. En het zou super zijn aangezien ik nu met de juiste medicatie m\’n hartslag onder controle heb! Voorheen kon ik geen hartslagmeter gebruiken omdat ie m\’n hartslag gewoon niet kon meten omdat die niet regelmatig was. Dus ben eigenlijk wel heel benieuwd of dat nu wel werkt!!

 40. Deze watch zou mij enorm helpen bij mijn strijd tegen de overtollige kilo’s! Misschien nog wel meer bij het laten inzien hoe mijn vetverbranding is tijdens de krachttraining. Deze week na 2 jaar de sportschool niet van binnen te hebben gezien toch maar de stoute schoenen aangetrokken en mijn eerste krachttraining is weer een feit. Naast mijn inschrijving voor de 4 mijl van Groningen een goede stok achter de deur. Met deze hippe watch kan ik zelfs mooi mijn fietsresultaten bijhouden…en mocht ik ooit besluiten met mijn triathlonvriendjes de sprong in het diepe te wagen dan ben ik in iedergeval bij de tijd ?

  Sportieve groet,

  Sandra

 41. door dit horloge kan je je doel dagelijks instellen.
  kan je zien hoever je je doel hebt behaald en
  eventueel actieve keuzes maken
  auto laten staan fiets pakken of de benenwagen..
  of toch dat rondje hardlopen of sporten in de gym
  je zult actiever zijn wat je uiteindelijk fitter maakt en
  door dat gevoel ga je beter in je vel zitten
  ik zie dus alleen maar win win win win win als je dit horloge wint
  liefs Joyce Pots

 42. Ik zou heel graag dit horloge winnen. Na 2 kindjes, drukke baan en ook nog een studie is het lastig om gemotiveers te blijven om actief te blijven en op mijn voeding en beweging te letten. Ik hoop dat dit horloge me een stevige steun in de rug geeft om ondanks alle drukte actief te blijven. Op deze manier maakt je sporten en bewegen een stuk leuker en aangenamer, lukt het me hopelijk in mijn laatste studiejaar niet alleen maar achter de pc te zittwen en ben ik ook og eens een hippe vrouw/ moeder! 😉

 43. Oohh wauw, deze polar staat door jullie review zeker op mijn wensenlijstje. Ik heb al eerder een activitytracker van een ander merk gehad maar deze viel enorm tegen. Ik heb zittend werk en wil na mijn gewichtsverlies van 25 kilo de laatste 10 er ook nog afkrijgen. Deze polar kan me helpen om dit doel te bereiken als een soort extra steuntje. Dus ik zou het enorm gaaf vinden als ik deze zou winnen!!! Pick me, pick me, pick me 🙂

 44. Jill Pelt on

  Ik wilde hem graag kopen, maar hij is helaas nog erg duur. Super dat ik op tijd deze winactie voorbij zag komen!Nou ik wilde hem dus gebruiken als hulpmiddel om te beginnen met hardlopen, want ik ben echt een noob wat betreft cardio. Dan kan ik mijn trainingen effevctever maken dmv intervallen aangezien ik nauwelijks kan rennen met m\\’n scheve poten en op de juiste hartslag kan trainen! Dan kan ik de leerstof vanuit het Fitnesstrainer A boek gaan toepassen, want daar ben ik wel benieuwd naar en ook naar de polar fitness en ownzone test!!?

 45. ilsiee prins on

  Nou dat was zeker een leuke verrassing in de brievenbus zeg hihihih! 😉 Wat een onwijs leuk horloge, en superhandig!! 😀 Hij staat ook al een poosje op mijn verlanglijstje, wou even wachten totdat ik vakantiegeld krijg.. Maar winnen zal natuurlijk nog beter zijn! Helemaal super dat jullie er 1 gaan weggeven aan de lezers van jullie blog/facebookpagina! 😉 Heb er al veel goede dingen over gehoord en gelezen.. & het lijkt me de ideale ondersteuning voor mij. De afgelopen 4 jaar, zo\’n 35 kilo afgevallen.. Op eigen houtje.. Gezondere voeding en meer beweging… Echt een topprestatie voor mij, want ik heb echt een hekel aan bewegen/hardlopen.. Toch heb ik het de laatste maanden weer opgepakt omdat ik toch de laatste 7 kilo er af wil voor de zomervakantie… Ben goed bezig, nog 4 te gaan… Ga elke week braaf 2x hardlopen en 1x naar de sportschool maar oooow het is wel een hele opgave.. Het goede en bevredigende gevoel waar iedereen het over heeft na het sporten ontbreekt mij waardoor het toch elke keer wel een tegenvaller is. Doorhoudingsvermorgen ontbreekt het me niet aan, dus ik doe het wel maar zal helemaal super zijn om met dit leuke en handige horloge alles vast te leggen.. Wie weet komt dat gevoel natijd dan wel, als ik de feitjes zie wat het echt gedaan heeft met me.. Ik like jullie natuurlijk op facebook! :DFijn weekend, groetje ilsiee

 46. Sounds awesome!! Ik ben sinds een jaar actief bezig met mijn gezondheid en gebruik hiervoor een oudere polar watch en een app om alles in te verwerken. Deze nieuwe watch zou ideaal zijn, mijn motivatie zal een boost krijgen , een beter overzicht wat betreft de gezondheid en tijd besparen. Ivm mijn werk zal de \”ga even bewegen\” melding fantastisch zijn!!!Bij deze wil ik graag meedoen aan de actie. (Fingers crossed)

 47. Super leuk! De polar zou mij helpen om mij nog beter mijn doelen te kunnen behalen door mij extra te motiveren om nog harder te trainen tijdens het sporten. Ik probeer naast mijn kantoorbaan al zo veel mogelijk te bewegen maar ik weet zeker dat deze extra stimulans ervoor zal zorgen om nog actiever en bewuster te worden. Daarnaast vind ik het ook gewoon een erg mooie activiteitstracker!

 48. Beste Frauke, Anne en Renate,

  Wat een leuke winactie! Ik droom zelf ook al een tijdje over het bezitten van een activity tracker, maar helaas is dit voor mij als student wat te prijzig. Vergeleken met andere bezoekers van jullie site ben ik nog niet zo lang bezig met sporten – pas een half jaartje. Het helpt me erg om vertrouwen en kracht terug te krijgen in mijn lichaam na lange worsteling met een eetstoornis. Het mooie van de krachtsport is dat je ook echt vooruitgang ziet in de kilo’s die je tilt, en deze naar verloop van tijd ook figuurlijk (en hopelijk letterlijk!) meer gaan wegen dan deze op de weegschaal.

  Het hebben van een activity tracker lijkt me fijn omdat het een goed inzicht geeft in wat je nou eigenlijk voor activiteit doet op een dag, en daarmee ook of je daar voor dus voldoende eet en ook voldoende rust krijgt. Het lijkt me erg helpend voor mijn proces en ik zou erg dankbaar zijn mocht ik er eentje winnen!

  Met vriendelijke groet,
  I.

 49. Wauw. Zo gaaf! Ik ben gek op vrolijke kleurtjes maar vooral op sporten. Van krachttraining tot aan voetbal en hardlopen; Ik vind alles zo tof! Inmiddels ben ik 20 kilo en 53 centimeter afgevallen en ik ben nog lang niet klaar. Het is een levenswijze geworden waar ik dol op ben! Met de Polar A360 kan ik nog beter mijn doelen bereiken. Daarom wil ik hem graag winnen. ? Ik had ook al via het Facebookbericht gereageerd, omdat het reageren via de website eerst niet lukte.

 50. Eerst even een technisch puntje, op de iPad & op mijn mobiel, lukt het niet om ‘meer lezen’ uit te klappen. Hij blijft laden, maar er gebeurt niks. Hierdoor kon ik geen reactie geven. Ik ben nu even achter de pc gekropen, want ik wil graag meedoen! Ik heb dit pareltje in mijn sportschool al meer aan iemands pols zien shinnen. Wat ik er van gehoord heb maar ook echt in deze review terug lees, is het echt een aanwinst. Zo fijn dat je er verschillende dingen mee kan. Ik houd van deze multifunctionaliteit. Ik doe namelijk cardio en krachttraining, maar ben ook dol op zwemmen. Ik combineer en varieer veel, maar eigenlijk op basis van eigen wijsheid. Ik denk dat ik heel veel baat heb om inzicht te krijgen in waar ik daadwerkelijk nu allemaal mee bezig ben. Het inzicht krijgen in mijn beweging gaat natuurlijk hand in hand met voeding. Ik denk dat ik veel eyeopeners ga krijgen, zoals het meer bewegen tijdens mijn kantoortijden, maar ook als ik bezig ga met een workout of gewoon weg slaap. Ik denk dat dit toppertje kan bijdragen aan mijn doelen! De focus moet van de weegschaal af, maar gewoon lekker in mijn vel zitten en meer aandacht voor de percentages. Deze beauty wil ik wel om mijn pols zien schitteren. En een fijn bijkomend voordeel! Mijn horloge is tijdens mijn reis kapot gegaan, dus ik wil deze graag dag en nacht gaan dragen!

 51. WOW wat een fijn ding!
  Ik ben al een aantal weken aan het twijfelen om zo’n smartwatch te kopen maar eerlijk gezegd houdt de prijs me ook een beetje tegen.
  Mij lijkt het fijn om als beginnend hardloper een beter inzicht te krijgen in mijn hartslag en het aantal verbrande kcal.
  En het feit dat hij waterdicht is, is helemaal top! Dan kan ik hem lekker aanhouden tijdens het zwemmen 🙂
  Stiekem ben ik ook echt heel benieuwd naar de motiverende werking ervan… Of ik ’s avonds dan nog dat extra rondje ga wandelen om een doel te halen bijvoorbeeld.
  Kortom, bij mij zou hij goed terecht komen 😀
  Liefs,
  Judith

 52. alexandra on

  Ik doe graag mee, ik vind het ten eerste een prachtig horloge om te zien, strak model zonder poespas. Ook ik heb een zittend beroep en het lijkt me de uitdaging waard om iedere keer dat doel bij te stellen en steeds meer te gaan bewegen.

 53. Ohhh, wat gaaf! Ik heb ben toevallig een paar weken begonnen met me te oriënteren. Heb een week een sporthorloge van mijn schoonbroer mogen lenen en ik vond het echt te gek. Als arme student vond ik het op dit moment simpelweg niet waard om zo veel geld uit te geven voor een sporthorloge. Wel staat hij op mijn verlanglijstje, dus als ik over 3 maanden nog steeds graag zoiets wil, dan ga ik hem toch kopen (trucje geleerd van mijn ouders, ben een nogal impulsieve koper :p). Waar zou deze Polar A360 mij mee helpen? Nou ik ben ook aardig op weg om mijn fatsuit te verliezen, op gepaste snelheidben ik momenteel al 17 kilo kwijt, maar ik moet er nog een stuk of 8, wil ik mijn doel écht hebben behaald. Ook heb ik sinds vorige maand crossfit uitgevonden, dus het zou een mooi hulpmiddeltje zijn. Plus misschien stimuleert het me zelfs om nog vaker de fiets te pakken naar mijn stageadres of naar andere gelegenheden! Je blogs inspireren me sowieso al om nog fitter te worden, maar de kans op dit leuke cadeautje laat ik natuurlijk niet aan me voorbij gaan. Iedereen die deze site bezoekt, liked, volgt of wat dan ook, verdient het al om dit te winnen, want jullie zijn stuk voor stuk bezig met het aanwennen van een nieuwe leefstijl en daar ben ook ik er eentje van. Allemaal veel succes, maar natuurlijk nog het meeste succes met het hebben en houden van een fittere en gezondere leefstijl!

 54. Ik wil graag meedoen aan deze winactie van de Polar A360 want ik ben wel benieuwd naar mijn hartslag en stappen die ik overdag op mijn werk maak en mijn hartstlag enzo als ik thuis en aan het sporten ben.

  Net als veel meiden ben ik bezig met mijn bikini-body voor komende zomer maar deze keer is het niet alleen voor de zomer, ik ben mijn eetpatroon aan het veranderen. Niet meer “zomaar” slecht snacken maar gezond en met een regelmaat en het helpt, geen zoete trek meer en ook mijn omgeving is al gewend aan de verschillende roze bakjes die ik overal mee naar toe sleep 🙂

  Graag wil ik met behulp van de Polar kijken waar ik qua beweging nog meer verbetering kan aanbrengen in mijn nieuwe leef- en eetpatroon. En met de Polar kan ik zien wanneer ik luier ben geweest dan ik dacht en welke doelen haal ik te gemakkelijk en kan ik mezelf wat meer uitdagen.

 55. Wat een gaaf horloge! Sinds anderhalve maand ben ik begonnen met mijn getoutofyourfatsuit-avontuur. Dat betekent drie keer in de week krachttraining en gezond eten. Door mijn werk zit ik zo’n 40 uur in de week achter mijn bureau en de Polar A360 helpt mij er aan herinneren zo af en toe een stukje te lopen. Ook kan deze hippe gadget me helpen gemotiveerd te blijven op de momenten dat het even moeilijk is. Een personal trainer die 24/7 aan mijn pols vast zit: wie wil dat nou niet!

 56. Ik zou heel graag dit horloge willen winnen zodat ik alle dingen omtrent een healthy lifestyle nog beter in de gaten kan houden. Ik ben een tijdje veel te zwaar geweest en ben hierna veel afgevallen. Uiteindelijk ben ik hier compleet in doorgeslagen en ben ik gediagnosticeerd met anorexia. Ondertussen ben ik hiertegen al een jaar aan het vechten en het gaat beter, ik kom er wel! Een gezonde en actieve lifestyle is wat ik graag wil behouden en wat ik ook vind dat moet lukken. Ookal ga ik soms een stapje achteruit, een stapje achteruit is met 3 stappen voorwaarts niks.

  Veel liefs!

 57. Echt een heel tof horloge! Momenteel gebruik ik de garmin vivosmart maar die heeft helaas zijn beste tijd gehad omdat ik hem non-stop draag. En wat ik toch wel vervelend vind is dat ik met sporten altijd apart nog een hartslagmeter moet dragen en dat is bij de polar lekker ingebouwd, handig! Dat hij waterdicht is, is voor mij ideaal want ik ben als een vis in het water. Dat een activitytracker super veel inzicht geeft heb ik al mogen meemaken en ik vind het heel fijn want het kan een verklaring geven als je je wat minder voelt. Mijn doel op dit moment is om nog 14 kilo af te vallen maar vooral gezond te leven en voldoende te bewegen. Deze polar is wel een beetje de bentley onder de activity trackers en ik zou hem elke dag met grote eer dragen 🙂

 58. Wat een gaaf horloge! En wat zou ik deze graag willen winnen!
  Ik wil nog 30 kg kwijt en dit horloge zou mij zeker kunnen helpen mijn doel te bereiken!
  Daarbij is het ook gewoon een stoer ding om te dragen! Fijn dat hij ook gewoon de hele dag gedragen kan worden.
  Ik ga heel hard duimen….

 59. Chantal N. on

  Deze sport/smartwatch zou mij for sure helpen met het behalen van mijn doelen in o.a. de sportschool en me (als ik het stiekem even vergeet) de hele dag bewust maken van waar ik nu eigelijk mee bezig ben en me terwijl ik bezig ben me herinneren aan waar ik het voor doe en tevens verwacht ik dat het mij gaat motiveren om net dat extra te doen. Het klinkt als een echte #definitlyneedgadget en zo ziet hij er ook eigelijk ook wel heel erg uit. It would make my day(s).

Laat een reactie achter

Please type the characters of this captcha image in the input box

Typ de letters van de captcha over in het invoerveld