Boho Tiffin, super handig als werkende mama! Inclusief WINACTIE! (AFGELOPEN)

5

Na 9 maanden zwanger zijn was daar dan ineens Finn, nu al weer 13 weekjes oud. Vorige week ben ik weer ‘volle bak’ aan de slag gegaan met werk.

Zoals jullie weten prep ik graag mijn lunch wanneer ik werk. En ik kies eigenlijk vooral voor brood lunches als ik thuis ben. Hierover lees je meer in deze salade’s to go blog of prep blog.

Ik zeul altijd met bakjes, zakjes en koeltasjes. Ik heb zelfs twee tassen mee op pad. Eén met mijn werkspullen en één met eten. Oké eten, en een reserve panty, paracetamol, doekjes etc. Eigenlijk alles wat je nodig hebt als je soms 10 uur op de baan zit en op alles voorbereid moet zijn.

Gelukkig zijn er de lunch trommeltjes van Boho Tiffin. Goed nieuws: zij hebben tegenwoordig ook grotere versies! Wat voor mij echt een uitkomst is aangezien ik altijd veel eten bij me heb 😉

Nu ik even op de webiste zit te turen zie ik dat ze 4 formaten hebben. De original in maat M en L, de ‘Salad’ en ‘Girls’, voor kids. Zoals Frauke al eens zei: als eten al geen feestje voor je was, dan is het met de Boho Tiffin zeker wel het geval!

Ik vind ze top om snacks in mee te nemen. Of naar een feestje, picknick of op reis. Zo had ik ze de laatste keer dat we naar Frankrijk reden gevuld met lekkernijen.

Maar zoals gezegd, ze zijn TOP voor van alles. Chantal, de bedenker van de trommeltjes, heeft niet stil gezeten en buiten een nieuw formaat, is er ook een nieuwe print te bestellen. De ‘Botanic’ viel meteen in de smaak bij Valesca, Meike en mijzelf!

Ik nam er een salade in mee

Valesca koos voor banaan avocado koekjes (het recept vind je hier):

En Meike koos voor mueslirepen:


Wat zou jij er het eerst in meenemen naar je werk, een picknick of dagje uit? Laat het ons weten onder de winactie post op Instagram en/of Facebook! Op maandag 27 november maken we één iemand blij met een BOHO TIFFIN!

Share.

Over de schrijver

#ondernemer #power #-38kilo #motivatie #discipline #getoutofyourfatsuit

Meer lezen

5 reacties

 1. Lisa Borstlap on

  Ohh ik vind ze zo tof!! Lijkt me als werkende moeder idd echt ideaal! Ik volg ze al een tijdje en zag ineens jouw blog bij heb voorbij komen. Super leuk! Ik zou lekker gegrilde groenten, kipfilet en couscous meenemen erin denk ik, of de kip weglaten en lekker roerei met zalm en dille.

 2. Tamara Vermeulen on

  Oh wat zou dit handig zijn. Mijn dochter is een heel kieskeurige,supergezonde eter en moet van de bedrijfskantine niks hebben. Voor mij is het elke dag een sport om het juiste recept en de passende lunchbox te vinden.
  Zo’n Boho Tiffin lijkt me een superhandige (en mooie) oplossing. Wat ze graag eet is bv een groentelasagne of andere vegetarische gerechten die ik dan moeiteloos mee kan geven.

 3. Hoi,
  Komend jaar ga ik naar een ziekenhuis in Oldenburg om daar stage te lopen voor de opleiding verpleegkunde.

  Aangezien werkdagen daar 12uur duren zou ik het volgende meenemen.

  -salade met tonijn, broccoli, veldsla, gekookt ei, paprika en augurk (lunch)
  – vulling voor wraps met kidneybonen, ui, 3kleuren paprika, tomaat, zelf gemaakt salsasaus en kikkererwten (diner)

  Goed en gezond en hopelijk met de boho tiffin ook mooi. Zodat elke pauze een feestje is. Want het leven is te mooi.

  Groetjes,
  Jessica

 4. Ik heb een maagverkleining gehad. Dus het kleinste formaat is groot genoeg om te vullen met gezonde en vooral eiwitrijke lekkernijen. Bijvoorbeeld zelfgemaakte bananen pannenkoekjes, noten, salade, kwark met fruit en een beetje cruesli, een roerei, wat blokjes kaas of heerlijke eiwitrijke tapas hapjes.

 5. Superhandig en veel mooier dan de plastic bakjes waar ik nu mee zeul. Ik ben sinds april aan het gezond eten geslagen en al 13 kilo kwijt. Daarvoor moet ik wel vaak als ik weg ga gezond eten meeslepen. In lelijke plastic bakjes dus. Ik zou er gerookte kip met sinaasappelsalade in meenemen. In stijl 😉

Laat een reactie achter

Please type the characters of this captcha image in the input box

Typ de letters van de captcha over in het invoerveld