Schäring is caring: Een thuisdiner voor Get Out Of Your Fatsuit!

0

Een privé kok in je keuken. Dat klinkt als een ultieme luxe, toch? Terwijl jij je favoriete boek op de bank leest, wordt er een verse en lekkere maaltijd bereid in de keuken. En jij hoeft er niks voor te doen! Als het klaar is, wordt je vriendelijk verzocht aan te schuiven aan de gezellig gedekte tafel, waar heerlijke geuren van je bord afkomen. 4 gangen later zit je nog steeds aan tafel, zonder ook maar 1 keer op te zijn gestaan. En met een volle buik kijk je toe hoe alles voor je wordt afgeruimd en afgewassen…

Een tafereel uit een of ander sprookje of een dag uit het leven van onze koningin? Misschien… Maar sinds vorige week ook een avondje uit het leven van het Get Out Of Your Fatsuit team! Lees snel verder om er achter te komen hoe wij aan zo’n fantastische avond zijn gekomen en of het eten wel gesmaakt heeft 😉

Schär is een merk wat glutenvrije producten op de markt brengt en zij benaderde het GOOYF team onlangs met een erg leuk voorstel: Ze stelden voor een avondje voor ons te koken met hun eigen producten. Wat we hiervan vonden? Tja, daar hoefden we niet zo lang over na te denken…

Schär is een merk wat al meer dan 35 jaar bestaat. Zij weten maar al te goed dat een glutenvrij diner niet voor iedere hobbykok is weggelegd. Want hoe zat het ook alweer bij een glutenallergie? Wat mag je dan wel en niet eten? En wat moet er nu dan gekookt worden? De hobbykoks van Nederland kunnen wel wat hulp gebruiken.

En daar is Schär ‘to the rescue’! Met hun hashtag #schäringiscaring en dit soort thuisdineetjes willen ze Nederland laten zien dat glutenvrij eten geen belemmering hoeft te zijn, wanneer je kookt voor vrienden en familie.

‘Mission accomplished’ Schär, want zoals het in de intro omschreven staat, zo ging het bij ons echt!
And I’m telling you; we voelden ons beheurlijk verwend en decadent.

In de keuken werd hard gewerkt, terwijl wij met een drankje wat zaten te kletsen op de bank. Al snel konden we aanschuiven aan tafel.

Privé kok Wouter, van Wouters Keuken had een bruschetta van aubergine als amuse voor ons, met glutenvrije toast van Schär. Het voorgerecht was kwartelfilet met erwtenmousse en glutenvrije croutons. Aan onze vegetariërs in het team was ook gedacht, zij kregen gerookte Coeur de Boeuf tomaten met erwtenmousse en glutenvrije croutons. Als hoofdgerecht een pompoenrisotto met bavette en porcinisaus, waarbij de bavette vervangen werd door oesterzwammen als vegetarische optie.

En alsof het allemaal nog niet heerlijk genoeg was, sloten we het diner af met een chocolademousse met glutenvrije speculaascrumble en verse aardbeien. Kortom, een etentje om te smullen!

Hierbij willen we Schär en Wouters Keuken dan ook heel erg bedanken voor dit leuke initiatief. Wij hebben echt een heerlijke avond gehad!

Ken jij iemand met een glutenallergie? Nu weet je welk merk je in huis kunt halen om een heerlijk diner te verzorgen. En klinkt zo’n privé kok je wel goed in de oren? Wat wij heel goed snappen 😉 Dan is Wouter van Wouters Keuken your man. Deze man kan geweldig koken, zorgt voor een gezellige ambiance en komt graag bij je thuis!

 

Share.

Over de schrijver

#fitgirl #veggie #staypositive #nevergiveup #justgoworkout

Meer lezen

Laat een reactie achter

Please type the characters of this captcha image in the input box

Typ de letters van de captcha over in het invoerveld