Hotspots: The Happiness Café in Eindhoven

0

En of je er blij van wordt! In het centrum van Eindhoven vindt je deze healthy hotspot. Voor het bijna voltallige GOOYF-team hadden ze een proeverijtje samengesteld. Dé manier om te kunnen beoordelen of The Happiness Cafe een beetje GOOYF proof is!thehappinesscafe2

Proeverij
Het toffe aan  The Happiness Café is, is dat er  voor ieder wat wils is. Je kan er terecht voor een ontbijtje, uitgebreide lunch met een sandwich of wrap, een salade of een snack van the Happiness Bakery (Zéker de healthy snickertaart even proberen !).  De proeverij bestond uit veschillende sandwiches, snacks, sapjes, taartjes en de wraps. Je kon proeven dat alles vers was gemaakt en dat het allemaal binnen 10 minuten op was zegt denk ik ook al genoeg hihi.

thehappinesscafe1

Waarom moet je hier naartoe?
Waar je bij de meeste eettentjes een menukaart in je handen krijgt, kan je hier ook gewoon je eigen ontbijtyoghurtje, salade of sandwich samenstellen. Wel zo makkelijk als je eigenlijk zin hebt in alle salades en sandwiches die zij al voor je op de kaart hebben gezet. Zo kan jij de ingrediënten kiezen waar jij zin in hebt.

Mocht je na al dat  winkelen, lunchen en snacken dorst krijgen kan je hier ook terecht. The Happiness Café heeft ook nog eens een uitgebreid assortiment aan verse sapjes. Op het menubord hebben ze er ook bijgeschreven welke effecten de sapjes hebben. Weet je in ieder geval ook waar het goed voor is en welk sapje jij op dat moment kan gebruiken ;). De sapjes worden gemaakt met slowjuicers in plaats van sapcentrifuges zodat je lichaam optimaal wordt gevoed met vitaminen, enzymen en mineralen uit de groenten en het fruit.

thehappinesscafe3

Alle producten die ze gebruiken  zijn 100% natuurlijk en waar mogelijk biologisch. Enne.. voor de fitgirls én boys onder ons, ze hebben ook producten waar ze 100% biologische Whey aan toe hebben gevoegd voor je dagelijks eiwitinname.  Check!

En alsof dit nog niet alles is, verkopen ze ook nog eens accessoires voor in huis, leuk om cadeau te doen.

Volgens mij hoef ik je niet verder te overtuigen.  The Happiness Cafe is een echte must om te lunchen of even een lekker snackje of sapje te halen wanneer je in Eindhoven bent ! Volg ze gelijk even op Instagram (@thehappinesscafe) en kijk even op de site voor alle mogelijkheden www.thehappinesscafe.nl

Share.

Over de schrijver

#business #joiedevivre #sporty #bezigbijtje #media

Meer lezen

Laat een reactie achter

Please type the characters of this captcha image in the input box

Typ de letters van de captcha over in het invoerveld