Pop-up Restaurant Get Out Of Your Fatsuit

0

We houden ontzettend van koken, van eten en al helemaal van brunch! Daarom vinden we het erg leuk om jullie uit te kunnen nodigen voor Brunch-all-day bij restaurant Lieve in Amsterdam op zondag 22 januari!

Wij hebben al eerder gedroomd over een echt Get Out Of Your Fatsuit restaurant en met dit pop-up concept maken we deze wens voor één dag waar.  Restaurant Lieve is gevestigd in een bijzonder pand aan de Herengracht en is een begrip in Amsterdam. We krijgen deze dag de vrijheid om onze eigen draai te geven aan het restaurant, dus restaurant Lieve tovert in een dag om in een waar healthy food Walhalla.

Zoals gezegd zijn wij dol op brunch, dus dat is wat we gaan doen. En natuurlijk niet met zo maar even een broodje en wat soep. Nee, een volwaardig 4-gangen menu wordt geserveerd! Als dessert kan je een proeverij van Frauke’s Favorieten verwachten. De beste koks van Get Out Of Your Fatsuit duiken de keuken in en worden ondersteund door de koks van Lieve.

Mocht je de brunch willen compenseren met wat beweging, is een super leuk combi ticket mogelijk! We organiseren namelijk twee yoga lessen, aansluitend aan de brunch. Je kan van 9.00 tot 10.00 of van 12.00 tot 13.00 mee doen met een ontspannen les, om helemaal zen je dag te beginnen.

Aanmelden kan via een mailtje naar info@getoutofyourfatsuit.nl (let op; vol = vol)

We zijn jullie daar!

Wat: 4 gangen (healthy) brunch
Datum: zondag 22 januari 2017
Tijd: van 10.00 tot 12.00 of van 13.00 tot 15.00
Optioneel: Yogales van 9.00 tot 10.00 uur of van 12.00 tot 13.00 uur
Adres: Restaurant Lieve, Herengracht 88, 1015 BS Amsterdam
Aanmelden: mail naar info@getoutofyourfatsuit.nl je naam, hoeveel personen, je telefoonnummer , e-mailadres en of je mee wilt doen met de yogales. Wanneer je een bevestiging binnen hebt is je aanmelding definitief.
Kosten combi ticket brunch & yoga: €32,50 (exclusief drankjes)
Kosten brunch: €22,50 (exclusief drankjes)

 

Share.

Over de schrijver

#business #joiedevivre #sporty #bezigbijtje #media

Meer lezen

Laat een reactie achter

Please type the characters of this captcha image in the input box

Typ de letters van de captcha over in het invoerveld