Recept pompoen salade met Couscous!

0

Maandag kwamen er 2 vriendinnetjes eten waarvan 1 vegetarisch! Geen probleem, vegetarisch dus! Ik kwam op het idee een gerecht met pompoen te maken want ik had nog een mooie grote fles pompoen liggen. Het was zo lekker, en zo veel dat ik het dinsdag avond ook nog gegeten heb en woensdag als lunch. Super makkelijke meal prep dus. Ik maakte er dus in totaal 6 porties van!

1 pak cous cous in bouillon bereiden zoals beschreven op het pakje. ( ik eet deze het liefst koud bij een salade)

De fles pompoen niet schillen maar wel in blokjes snijden en de pitjes verwijderen. Deze op een bakplaat met bakpapier leggen met een klein beetje olie en kruiden naar keuze ( ik koos voor zout en ras el hanout kruiden ). 30 minuten op 200 graden.

Ik begon het bordje te beleggen met sla daarna cous cous, smaak tomaatjes, gegrilde courgette, sjalotje of rode ui, zoete punt paprika, peterselie en de  pompoen blokjes uit de oven. De volgende dag was de pompoen koud en zeker net zo lekker! Beetje hummus ( als je het mij vraagt zelf maken of de originele van de lidl) en peterselie en smullen maar.

Echt HEERLIJK!!

Share.

Over de schrijver

#ondernemer #power #-38kilo #motivatie #discipline #getoutofyourfatsuit

Meer lezen

Laat een reactie achter

Please type the characters of this captcha image in the input box

Typ de letters van de captcha over in het invoerveld