Het succesverhaal van Marije, -25 kilo!

0

Ik ben Marije, bijna 35 jaar, vriendin van Simon, ondernemer en moeder van 2 kids. Jaimy (2008) & Zara (2010). Vanaf de puberteit had ik altijd al lichamelijke klachten zoals buikpijn, eczeem en voelde ik me vaak moe en was ik zeer negatief ingesteld.

Ik had last van angst & paniekaanvallen en dit resulteerde in diverse fobieën waaronder straatvrees. Het jaar 2013 was wel echt het toppunt. Ik kwam in korte tijd KILO’S aan omdat ik verkeerd en teveel at, omdat ik dacht dat ik uit eten mijn energie kon halen. Ik liep met 2 jonge kindjes en een eigen bedrijf echt op mijn tandvlees. Toen mijn relatie vrij abrupt eindigde was het voor mij nu echt klaar. Er MOEST iets veranderen, zo kon ik niet doorgaan.

Het succesverhaal van Marije

Ik ben begonnen met hardlopen, daar vond ik ontspanning in, maar vond het wel moeilijk om door te zetten want ik had continu blessures. In het verleden heb ik mijn enkel & knie op meerdere plaatsen gebroken en ondanks meerdere operaties dachten de artsen dat belastende sporten niets voor mij zouden zijn. Maar eenmaal begonnen was ik vastberaden, ik wilde kunnen hardlopen zonder pijn.

Gezonder eten, me bewust zijn van wat ik in mijn mond stopte waren ook stappen die ik inmiddels had gezet. En toch was ik nog niet tevreden met de positieve veranderingen die ik doormaakte. Ik slikte antidepressiva. Voor mijn angst & depressie maar ook om de overbelastingspijn van mijn lichaam, wat ze de naam fibromyalgie gaven, te verlichten. Ik was verslaafd aan ibuprofen want zo voelde ik geen pijn. Door mijn gezondere levensstijl werd ik me ook bewust van mijn medicijngebruik. Dit kon zo niet langer, ik wilde mijn lichaam niet volstoppen met troep.

Het succesverhaal van Marije

Via via las ik over essentiële oliën van Young Living en het kon klonk als een wondermiddel. Too good to be true zullen we maar zeggen. Sceptisch als ik was haalde ik mijn neus op en liet het links liggen. Maar doordat het steeds voorbij kwam bleef het me toch triggeren. Ik ging naar een informatie avond en was gelijk verkocht! Ik wilde zo graag van mijn medicatie af en op een natuurlijke manier mijn lichaam ondersteunen.

Als alleenstaande moeder moest ik iets bedenken om aan geld te komen voor de kit. “Waar een wil is, is een weg” Ik verkocht 1 van mijn camera’s en bestelde de kit. Dat heeft mijn leven veranderd……

Ik vond verlichting voor & na het hardlopen door het smeren van het pijntrio van Young Living en hoefde hierdoor geen ibuprofen meer te slikken. Ik wilde van de antidepressiva af en weer meer mezelf zijn & worden en dat is me gelukt met ondersteuning van de oliën! Meer zelfvertrouwen, mijn energielevel heerlijk op peil en tevens heb ik veel emotionele issues uit het verleden los kunnen laten waardoor ik nu echt leef zoals ik dat wil.

Ik heb mijn eetpatroon compleet aangepast en eet op het momenteel gluten & lactose vrij. Pure voeding zonder pakjes en zakjes en alles zo vers als mogelijk. Ik heb door de jaren heen gemerkt dat hormonen een grote rol speelden in mijn klachten en dat heeft mijn interesse gewekt waarna ik diverse online programma’s volgde op het gebied van hormonale balans. Het programma van Carolien van de Kamp is een fijne start geweest om inzicht te krijgen in hoe het vrouwelijk lichaam nu eigenlijk werkt en dat je met aanpassingen in je voeding en mindset al zoveel kunt bereiken! Absolute aanrader: www.misshormones.com

Het succesverhaal van Marije

Ik voel me zelfverzekerd, ik ben 25 kilo afgevallen. Van 2 minuten hardlopen op een slakken tempo kan ik nu 10 km lopen in minder dan 60 minuten. En bovenal; ik voel me gelukkig! Een veel blijer mens en dat straal ik uit. Weg met alle negatieve overtuigingen of blokkades. Mogelijkheden en oplossingen zien, dat is wat ik het liefste doe.

Mijn positieve ervaringen met de oliën heeft me doen besluiten om hier meer mee te willen doen. Ik heb mijn succesvolle business als fotografe op een laag pitje gezet en begeleid inmiddels tientallen mensen bij het gebruik van essentiële oliën naar een gezonde levensstijl. Ook heb ik een team van zakelijke enthousiaste toppers opgebouwd waar ik veel voldoening uit haal. Doen wat je leuk vindt, daar krijg je energie van. Blijf niet zitten en onderneem actie. Vanzelf gaat het niet, maar als jij jouw doel helder hebt gaat het je lukken! Wil je meer weten over mijn bedrijf en hoe het jou kan helpen? Neem dan vooral een kijkje op mijn website.

Het succesverhaal van Marije

Ik vind het ook fijn om anderen te inspireren op het gebied van gezonde voeding en ik deel nog veel meer via instagram en mijn persoonlijke blog. IG: iOlieMarije
Persoonlijke blog: www.marijehofman.nl

Share.

Over de schrijver

#ondernemer #power #-38kilo #motivatie #discipline #getoutofyourfatsuit

Meer lezen

Laat een reactie achter

Please type the characters of this captcha image in the input box

Typ de letters van de captcha over in het invoerveld