Hello fresh vriendinnen test: win een high tea (AFGELOPEN)

0

Ik moet bekennen dat ik altijd een beetje sceptisch was, als ik in de stad werd benaderd door zo’n über vrolijke medewerker van Hello Fresh. Ik vind het nou eenmaal lekker om zelf te bepalen wat ik eet. Maar eerlijk is eerlijk, ik heb het ook met tijden erg druk en dan is het toch wel heel lekker dat je niet ook nog eens boodschappen hoeft te doen voor je gaat koken.

Het is een manier om eens wat anders te koken dan het vaste repertoire wat iedereen stiekem toch wel heeft en regelmatig herhaald. Er zitten recepten in je box, die gewoon gratis aan huis wordt bezorgd (doei rij aan de kassa als je al honger hebt en moe bent en toch die chocola niet kan laten liggen terwijl je toch staat te wachten), met dus alle benodigde ingrediënten om die recepten vers te bereiden. Ze beloven dat de receptjes binnen een half uurtje klaar zijn. Alles is vers geselecteerd voor je, geen pakje of zakje komt er aan te pas.

Vegetarisch? Geen probleem! Hello Fresh heeft ook een box voor jou. Of je nu alleen bent of met een hele familie, je kan het helemaal zelf invullen. Ook voor hoeveel dagen je wilt afnemen. Behalve de inhoud dan. Dat blijft een verrassing, daarmee dus wel beter passend voor de avontuurlijke eters onder ons. Aan mij wel besteed, dus ik wacht vol spanning op mijn eerste box. Spieken op de site kan overigens wel hoor, daar vind je direct de exacte voedingswaarden. De ene dag ligt die lekker laag rond de 550 kcal, de andere dag weer iets hoger in de 800 kcal.

Enfin, als je net als ik toch nieuwsgierig bent geworden, dan kun je het beste nu een poging wagen. Nu krijg je namelijk €25 korting op je box. Dat wil zeggen dat een box met 5 maaltijden je maar 19 piek kost. Niet duur voor een week eten toch? Wil je liever niet een abonnement aangaan, dan kun je ook gewoon een proefbox bestellen. Gewoon eenmalig, zonder ergens aan vast te zitten.

En nog leuker, wij mogen jullie mee laten doen met een actie waarbij je samen met je homegirls een high tea kunt winnen! Hoe dan? Door deze vriendinnentest in te vullen, duurt maar 1 minuut, no spam I promise.

 

Share.

Over de schrijver

#yoga #krachttraining #fraukesfavoriet #coach #keukenprinses

Meer lezen

Laat een reactie achter

Please type the characters of this captcha image in the input box

Typ de letters van de captcha over in het invoerveld