Review Fitvia: nieuwe smaken en 15% korting voor jullie

0

Hi allemaal!

Kennen jullie Fitvia nog? We schreven een paar maanden terug al een uitgebreide review over dit merk, en we gebruikten de thee ook tijdens ons ‘All day brunch event’ in Amsterdam afgelopen januari.

Om je geheugen even op te frissen: Fitvia is thee die een goede smaak en positieve gezondheidseffecten combineert. Elke theesmaak heeft een speciaal effect, bevat alleen natuurlijke en kwalitatieve ingrediënten en de thee is glutenvrij.

Fitvia heeft een aantal nieuwe smaken, en natuurlijk wilde ik die testen!

Body Detox Tropical

Een kruidenthee met een héleboel tropische ingrediënten! Onder andere in het zakje: groene rooibos, ananas, citroengras, gember, papaya, guave, bosbes, gojibes, kokos en sinaasappel. Je snapt niet dat het in het zakje past 😉

De thee boost je energielevel en werkt vet verbrandend. En hij ruikt lékker, niet normaal. Ik wilde er bijna een hap uit nemen toen ik het zakje open maakte. Dat heb ik dus maar niet gedaan, maar er meteen thee van gezet. En ja hoor, mijn nieuwe favoriet! Een hele frisse en fruitige smaak, echt een zomersmaakje. Ik dacht meteen: dit is een smaak die ook lekker is als ijsthee. En laat ik deze tip nu later ook op de website van Fitvia lezen! Met recht een zomersmaak dus.

Protection Tea

Een kruidenthee met pepermunt, kamille, citroengras, paardenbloem, valeriaan, vlier, ginseng en lavendel.

De thee werkt vitaliserend en op de website staat dat het de perfecte thee voor slecht weer is. Nu heb ik graag dat het zomer blijft tot eind oktober, maar vooruit, bij een zomerse regenbui pak ik deze thee erbij 😉

Ik moest meteen aan Sterrenmunt en Minty Marocco denken toen ik de thee rook. En dat kan kloppen, want de theemelange bestaat voor 56% uit pepermunt. Hou je van dit soort theeën, word je van de Protection Tea ook heel blij denk ik!

True Happiness Tea

In het pakket zat ook de True Happiness Tea. Een oude bekende voor mij, ik heb deze namelijk al eerder gereviewd!

Het is een groene thee met fijne ingrediënten. Citroengras heeft een kalmerend effect, aardbei zorgt voor een goed humeur en aronia bessen zijn het geheime wapen boordevol vitaminen. Verder bevat de thee hinten van vanille, appelbes en sinaasappelschil. De theemelange ruikt heerlijk en de smaak is lekker fris en heel zacht. Zelfs na een tijdje trekken wordt de thee niet bitter, wat vaak wel zo is bij groene thee. De fruitsmaak is duidelijk aanwezig, wat de thee een lekkere twist geeft.

On the go

Fitvia heeft ook leuke accessoires zoals thee eieren, glazen thermo bekers en infuser bottles. In de dop van de bekers zit een zeefje waar je de losse thee in kunt doen, super handig! Ik zit ’s ochtends 40 minuten in de auto naar mijn werk, dus wakker worden met een beker Fitvia on the go is vast prik voor mij.

En in de weekenden maak ik er natuurlijk een uitgebreid ontbijtje van! Een kop thee met een havermout ontbijt taartje uit de airfryer. Een voorbeeld van het recept vind je hier.

Met de code ‘gooyf15’ krijg je 15% korting op je Fittea bestelling.

 

 

Wat moet je doen om een Mars aan calorieën te verbranden?
Stilzitten is het nieuwe roken
Share.

Over de schrijver

Author Image

#healthylifestyle #foodie #sportyspice #wanderlust #fashionista

Meer lezen

Laat een reactie achter

Please type the characters of this captcha image in the input box

Typ de letters van de captcha over in het invoerveld