Een (zwangerschaps) fotoshoot om nooit te vergeten!

6

De meeste van jullie (althan als je me volgt op Instagram of de Facebook van GOOYF volgt) hebben gezien dat ik vorige week een fotoshoot heb gehad. Ik was er eerlijk gezegd nogal sceptisch over omdat ik  mezelf niet op mijn mooist vind op dit moment. Tja waarom zou je dan toch een zwangerschapsshoot doen? Toch ben ik overgehaald en oh wat ben ik blij met het resultaat.

Vriendlief was nog veel sceptischer en tot we de shoot hadden iets of wat ongemakkelijk (lees; Hij vroeg om de 5 minuten of het echt wel moest?? ja schat doe het dan maar voor mij ;-)).

Ik gaf Melissa vanaf het begin al aan dat ik mezelf niet uiterst gemakkelijk en mooi voel op dit moment en geen echt bloot wil. Ook dat Rutger er niet echt warm voor liep en niet te standaar foto’s wilde. Ik wil mezelf mooi voelen, die kleine moet centraal staan samen met de liefde voor elkaar. En volgens mij is dat gelukt! Melissa is echt één van de fijnste fotografen die ik ooit meegemaakt heb. Ze is een kletskous op de juiste momenten en weet jezelf helemaal mooi en gemakkelijk te voelen. Zelfs Rutger kwam een soort van los. Wie had dat gedacht? Meneer IK HAAT FOTO’S.

En weet je wat het leuke is? Ik mag dus 15% korting weggeven aan iedereen die ook een shoot wil. Met je familie, omdat je zwanger bent of bijvoorbeeld omdat je een prestatie hebt geleverd en dat vast wil leggen? Eigenlijk overal voor. Boeken in juli of augustus en mijn naam even vermelden en dan is het geregeld. Dit is niet gesponsord maar gewoon uit liefde voor jullie omdat ik iedereen zo’n mooie foto’s gun 😉

Omdat ik niet kon kiezen hierbij een paar foto’s van ons ter inspiratie. Ik heb in totaal 60 foto’s in kleur en zwart wit en stiekem vind ik er dus zo’n 58 mooi van. Maar dat zou een te lange blog worden!

 

Anne & Rutger | Zwangerschapsfotografie. Foto door Melissa Sharroo, Capribee Family.

Anne & Rutger | Zwangerschapsfotografie. Foto door Melissa Sharroo, Capribee Family.

Anne & Rutger | Zwangerschapsfotografie. Foto door Melissa Sharroo, Capribee Family.

Anne & Rutger | Zwangerschapsfotografie. Foto door Melissa Sharroo, Capribee Family.

Anne & Rutger | Zwangerschapsfotografie. Foto door Melissa Sharroo, Capribee Family.

Anne & Rutger | Zwangerschapsfotografie. Foto door Melissa Sharroo, Capribee Family.

Anne & Rutger | Zwangerschapsfotografie. Foto door Melissa Sharroo, Capribee Family.

Anne & Rutger | Zwangerschapsfotografie. Foto door Melissa Sharroo, Capribee Family.

Anne & Rutger | Zwangerschapsfotografie. Foto door Melissa Sharroo, Capribee Family.

Anne & Rutger | Zwangerschapsfotografie. Foto door Melissa Sharroo, Capribee Family.

 

Info van Melissa:

CAPRIBEE FAMILY
MELISSA SCHARROO
BREDA
00 31 6 129 76 907
FAMILY@CAPRIBEE.NL
www.capribeefamily.nl

Share.

Over de schrijver

#ondernemer #power #-38kilo #motivatie #discipline #getoutofyourfatsuit

Meer lezen

6 reacties

  1. Wat een mooie foto’s Anne! Ik vind je prachtig 😀 Ik vroeg me trouwens af hoe lang jij bent? Misschien een gekke vraag maar ik kon het eigenlijk nergens vinden en vraag het me al tijden af.

Laat een reactie achter

Please type the characters of this captcha image in the input box

Typ de letters van de captcha over in het invoerveld