Hotspot in Breda: Koffiebar Sowieso – Win een lunch voor 2 personen! (AFGELOPEN)

1

Als ik in een stad ben, vind ik het leuk om nieuwe hotspots te ontdekken. Als ik érgens gelukkig van wordt is het van lekker eten op een leuk plekje! Laatst was ik in het centrum van Breda en bezocht ik ‘Sowieso’, een koffiebar die sinds een jaartje open is, waar ik leuke verhalen over had gehoord, maar waar ik nog niet geweest was.

Sowieso zit midden in het centrum, maar is wel rustig gelegen. Je kunt aanschuiven aan de grote tafel in het midden, een plekje zoeken aan een kleiner tafeltje of aan de bar bij het raam. En bij mooi weer zit je heerlijk buiten in de binnentuin.

 

Ik liep rond lunchtijd binnen, dus besloot er een hapje te eten. Ik bestelde een ‘toastie’ met geitenkaas, honing, dadels, spinazie en tomatendip, samen met een sapje van onder andere peer en rode biet. Super vers en lekker!

Na de lunch had ik nog een plaatsje over, en op de menukaart (en op de bar) had ik al heerlijke taartjes zien staan.. En die bleken ook nog eens behoorlijk healthy te zijn. Één + één is….. 😉 Juist, ik bestelde dus nog een toetje. Het werd de brownie gemaakt van zoete aardappel, havermout en cacao en dat was een goede beslissing al zeg ik het zelf!

 

Sowieso is dus SOWIESO een leuk plekje met een fijne sfeer en een persoonlijke bediening. Kom je binnenkort in Breda is het een aanrader om op je hotspot lijstje te zetten!

En wie weet is dat wel eerder dan je dacht. Get Out Of Your Fatsuit mag namelijk een lunch voor 2 personen weggeven aan een van onze volgers. Hoe leuk is dat!

Wat moet je hiervoor doen?
Tag onder het bericht op Facebook of Instagram diegene met wie jij hier graag zou lunchen. Vergeet niet om Get Out Of Your Fatsuit te volgen! De winnaar wordt op maandag 25 september bekend gemaakt.

Share.

Over de schrijver

#healthylifestyle #foodie #sportyspice #wanderlust #fashionista

Meer lezen

1 reactie

  1. Jaaa, hier ben ik al zovaak langs gelopen als ik naar Health Advies Breda ga, maar toch nog nooit naar binnen gegaan. Ga meestal in mijn eentje, en om nou in mijn eentje ergens te gaan zitten vind ik toch niet zo prettig en natuurlijk niet gezellig. Het lijkt me heel leuk om dit samen met mijn lieve zusje Jade ten Hove te combineren,die onwijs goed bezig is , en dan natuurlijk gelijk even langs HAB te gaan. Wie weet komen we jullie dan ook nog wel tegen! <3

Laat een reactie achter

Please type the characters of this captcha image in the input box

Typ de letters van de captcha over in het invoerveld