5x de lekkerste en meest originele (chocolade)letters!

0

Er was een tijd dat chocoladeletters verkrijgbaar waren in welgeteld 3 varianten: wit. melk. puur. Dat tijdperk ligt inmiddels ver, heel ver achter ons. Anno 2017 zijn chocoladeletters verkrijgbaar in alle kleuren, geuren & smaken. Sterker nog, vandaag de dag zijn de letters niet eens meer per se van chocolade! En omdat team Get Out Of Your Fatsuit stiekem graag cheat met een stukje chocolade, zetten wij 5 van de lekkerste, meest originele letters voor je op een rijtje. Welke variant hoop jij dit jaar in je schoen te vinden?

1. Bij Chocstar is de chocoladesky the limit. Je kiest een letter, een chocoladesoort en vervolgens kan het chocoladespektakel beginnen met meer dan 65 (!) toppings om uit te kiezen. Wat denk je van een letter met pindakaas, pepernoten, caramelblokjes & kokos? Oeh lala, we like! (Niet zo creatief = niet getreurd! Chocstar biedt ook een aantal reeds samengestelde letters aan zoals de Sinterlicious en de Chocolaas).

Bron: website Chocstar

2. Inmiddels niet meer weg te denken uit het letter-landschap: de Tony Chocolonely letterrepen! Naast alle letters van het alfabet in melk, is de letter S ook verkrijgbaar in puur, melk pepernoot & puur pepernoot (winning combi!) én voor de echte zoetekauw: melk marsepein.

Bron: Facebook

3. Australian was lange tijd vooral bekend met hun ambachtelijke ijs, maar heeft inmiddels een voltallig assortiment chocolade, waaronder het complete alfabet in prachtige letters. A t/m Z, YES PLEASE!

Bron: website Australian Homemade

4. Dat Sinterklaas net zo goed een feest voor volwassenen is, blijkt wel uit deze chocoladeletter met – jawel – Licor 43! Bakkerij Oegema uit Dedemsvaart kwam op dit ingenieuze idee, en verkoopt de letters via hun webshop. Als dat geen pretletter is…

Bron: website Bakkerij Oegema

5. Geen fan van zoet? Worry no more! Want wie zegt dat letters van chocolade moeten zijn? Kaasboerderij Schellach in Middelburg in ieder geval niet… Zij kwamen dit jaar namelijk met heuse SinterKAASletters op de proppen, speciaal voor échte kaaskoppen! (vacuüm verpakt, dus je sneakers blijven kaaslucht vrij…)

Bron: Facebook

Share.

Over de schrijver

#vega #Bourgondiër #fitnessfreak #zoektochtnaarbalans

Meer lezen

Laat een reactie achter

Please type the characters of this captcha image in the input box

Typ de letters van de captcha over in het invoerveld