Boho Tiffin voor je mealprep

23

Ken je dat, die eeuwige tassen met bakjes en zakjes mealprep mee naar je werk? Die vlekken in je autostoel of op je kleding omdat er weer wat lag te lekken? Documenten die besmeurd raken? Of collega’s die je met rollende ogen aan kijken als je weer aan komt zetten met al je zooi?

Allemaal niet echt praktisch, maar die mealprep is wel noodzakelijk als je niet in de verleiding wilt komen om toch vlug iets bij de pomp te halen of toch maar weer een broodje buiten de deur te bestellen.

Gelukkig is er tegenwoordig de Boho Tiffin, de prachtige lunchtrommeltjes die hun oorsprong vinden in British India, en jou je preppings mee laten nemen in style, want het is Fashion for Food!
Precies om bovengenoemde redenen besloot Chantal, de bedenker en eigenaresse van het merk, om de Tiffins in Nederland te introduceren. Met inmiddels ook verkooppunten in Ibiza, Griekenland, Mallorca, Spanje en België, en meerdere maten en printjes groeit haar collectie nog steeds. Zo zijn er de reguliere tiffins met 3 blikjes van gelijk formaat, maar zijn er inmiddels tiffins bijgekomen voor kids, en tiffins om je salade in mee te kunnen nemen, met 1 groter compartiment en een tweede van normaal formaat. Ondertussen kun je kiezen uit wel 8 designs, allemaal even mooi! Kies je er zelf een kleur netje bij en een leren hanger voor erbij. Zo maak je het helemaal persoonlijk naar je eigen smaak.

Boho Tiffin rebelle3 rebelle1 stars1

Ik kreeg mijn eerste Boho Tiffin vorig jaar thuis gestuurd. Zo blij als een kind was ik er mee! Collega’s keken niet meer raar naar mijn bakjes maar gaven me complimentjes. Geen lekkages meer en het is allemaal een stuk compacter meenemen. En als eten al geen feestje voor je was, dan is het dat met de Boho Tiffin zeker wel het geval!

Niet alleen voor je lunch is het handig, ook om snacks in mee te nemen als je ergens heen gaat. Ga je kamperen? Of zelfs maar een lange boswandeling maken waarbij een picknick niet uitgesloten is? Of is je gevraagd wat snacks mee te brengen naar een feestje? Of geef je zelf een feestje? Staat echt wel tof op tafel hoor! Ideaal voor je verse guacamole, hummus of tzatziki, of een healthy tonijn- of eiersalade. Energy balletjes doen het altijd goed. Maar ook komkommertjes of snoeptomaatjes zien er meteen een stuk feestelijker uit in een bakje met zo’n tof design!

Omdat de GOOYF Facebook pagina vandaag jarig is, mogen we trakteren! That’s right! We mogen een Boho Tiffin verloten! Alles wat je hoeft te doen is in de reacties achterlaten welke tiffin jij graag zou willen winnen! Volgende week maken we de winnaar bekend.

Kun je niet wachten, of wil je iemand een Boho Tiffin cadeau doen voor Sinterklaas of Kerst? Dan kun je hem hier ook bestellen.

* De actie is inmiddels verlopen. De winnaar is hier bekend gemaakt.

Share.

Over de schrijver

#yoga #krachttraining #fraukesfavoriet #coach #keukenprinses

Meer lezen

23 reacties

 1. Hele gave winactie! Ik heb er 1 op m’n Sinterklaas verlanglijstje staan, maar als jullie voor Sinterklaas gaan spelen is dat vele malen leuker!
  Ik zou graag de Boho Tiffin Salad willen winnen, m’n collega’s kijken altijd al jaloers naar m’n bakjes vanwege de inhoud, het zou leuk zijn als m’n saaie Action tupperware vervangen kan worden door deze toffe unit!

 2. Wat zijn die nieuwe designs gaaf! Toen ik een jaar geleden las over de boho tiffin moest en zal ik m hebben, maar heb m uiteindelijk nooit gekocht .. oeps. Stiekem wel een gelukje, want die nieuwe Rebelle vind ik veel leuker dan die oude ontwerpen :p

  • Ik heb net een tiffin gekocht voor n liefste collega die haar carrière bij n andere werkgever grotere boosts gaat geven. (wat ga ik haar missen)
   Voor mijzelf heb ik de boho tiffin op mn verlanglijstje staan, dus winnen zou super super tof zijn. Ze zijn allemaal gaaf, dus àls ik win, laat ik me verrassen ?

  • Wat een fantastische site! Ik ontdekte hem net via instagram en zit ondertussen al een half uur non-stop rond te snuisteren… Ik zou dolgraag de Boho Tiffin Paisley winnen!! Lekker eten in een mooie verpakking zou zeker geen kwaad kunnen bij mij!! super hoe jullie anderen blijven motiveren

 3. Oh wat zou ik graag did zwarte met sterren willen meenemen naar mijn werk. Om weer gemotiveerd op te gaan voor de volgende 20 kilo!

 4. Lieve volgers, het probleem van geen reactie achter kunnen laten is weer verholpen! Je kunt nog tot dinsdag 22 november mee doen met de actie. Succes!Liefs GOOYF

 5. Wauw deze boho boxen staan echt al zo lang op mijn verlanglijstje! Ik vind ze echt prachtig en aangezien ik naar het werk altijd een hele collectie aan plastic bakjes meeneem zou het praktisch ook heel goed uitkomen. Ik vind ze eigenlijk allemaal leuk maar die met veren (pavone) vind ik allermooist mijn ‘classy’ uiterlijk. Liefs Maartje

 6. Leuk!!! Ik zou graag de salade-tiffin willen winnen. Ik heb al de Pavone-tiffin en gebruik deze bijna elke dag. Een salade variant is wel ideaal, aangezien mijn salades altijd behoorlijke porties zijn 🙂

 7. O wat lijkt me dik ideaal! Nu gaat alles in boterhamzakjes waar ik alles (onmogelijk) weer uit moet plukken .. Hier kan ik wel mee voor de dag komen 🙂

 8. Esther van Oudheusden on

  Ik kan niet reageren op jullie website helaas maar oooh wat doe ik graag mee!! Allereerst HIEP HIEP HOERA voor jullie ???? Dit past helemaal in mijn straatje ??? Ik ben al jaren op zoek naar de perfecte manier om al mijn eten mee te nemen en dit is nog fashionable ook ? Ik vind de Paisley echt geweldig ???

Laat een reactie achter

Please type the characters of this captcha image in the input box

Typ de letters van de captcha over in het invoerveld