Euroma heeft sinds een jaartje de Griekse kruiden melange in het assortiment en die is toch lekker! In dit lichte gerechtje echt de smaakmaker. Ze noemen het zelf een geurige melange van oregano en munt met ondertonen van dille en rozemarijn, maar ik zou zeggen; op naar de AH en proef het zelf!
Dit gerechtje is (zoals je van me gewend bent!) licht, smaakvol en binnen tien minuutjes klaar.
Wat je nodig hebt voor 1 persoon;
– quinoa (5 eetlepels onbereid product pp)
– theelepel griekse kruiden melange van euroma
– groene asperges
– tomaat
– feta
En de bereiding is mega easy;
Je bereid de quinoa zoals aangegeven op de verpakking. Ondertussen snijd je de houtachtige onderkant van de groene asperges en daarna gril je ze in de grilpan. Af en toe even omdraaien en als je er met je vork in kan prikken zijn ze klaar. Je neemt een tomaat en snijd deze in kleine blokjes. Eventueel zou je nog een half uitje mee kunnen snijden. Je snijd een paar asperges klein en je mengt ze met de tomaat, quinoa en kruiden door elkaar. Wat feta erover heen (niet te veel!) en daarna drie asperges als garnering. Naar smaak wat peper en zout en je bent klaar.
Bon appetit!