Jaaa!!! Ik heb weer wat leuks voor jullie! Omdat ik 2000 volgers heb op Instagram en dat we op Facebook vorige week de 9000! volgers zijn gepasseerd, heb ik samen met onze vrienden van Body & Fit shop een leuk pakketje samen gesteld!
In het kader van mijn eigen specialiteit, de Frauke’s Favoriet, heb ik een bak pakket samen gesteld. Met een aantal low carb/high protein bakmixen, de allernieuwste flavor drops, een proteïne pakketje voor on the go, goji bessen, cacao nibs, cooking spray, maar ook een heel fijn warm en zacht trainingspak!
Want bakken is voor mij leuk en relaxt, ik deel mijn recepten altijd op een zondag met jullie, dus ook dit pakketje moest comfort uitdragen! En hoe kan dat beter dan in zo’n heerlijk pak terwijl je een high protein suikervrije appeltaart in de oven hebt staan die je hele huis heerlijk laat ruiken?
Wat moet je er voor doen? Heel simpel!
Deel een foto van je favoriete gezonde baksel, je eigen relaxte bakmomentje, óf deel je favoriete gezonde bakrecept in een reactie! Op 26 januari ben ik jarig en maak ik de winnaar bekend! Dat is nog eens leuk trakteren!
Wil je dubbel kans maken? Op Instagram mag ik nog zo’n leuk pakket weg geven! Laat die foto’s en recepten maar komen!
7 reacties
Toevallig verscheen er vandaag een heerlijk receptje op mijn blog, voor een snoepreep met noten en dadels: http://www.lifemystyle.eu/recept-notenrepen/
Mijn favoriete gezonde bakrecept is het vruchtenbrood:Recept voor vruchtenbrood:Benodigdheden voor 1 vruchtenbrood: Cakeblik (bakvorm), mengkom en mixer 450 gram yoghurt 450 gram meel 1,5 theelepel baksoda 1 theelepel kaneel 35 gram gedroogde abrikozen 20 gram rozijnen 20 gram cranberries Zout Olie of boter om de bakvorm in te vettenBereiding voor het vruchtenbrood:Laat de gedroogde vruchten weken in lauw water. Droog ze af en snijd de abrikozen fijn;Warm de oven voor op 200 graden;Gebruik de kom om het meel, de baksoda, het zout en het kaneel te mengen;Doe de yoghurt hierbij en roer of mix totdat je een egale substantie hebt;Voeg de vruchten toe aan het beslag;Vet het bakblik in en doe het deeg erbij;Bak het vruchtenbrood circa 40-45 minuten in de oven. Het is gaar als een breinaald er droog uit komt. Laat het even afkoelen voordat je het uit de vorm haalt; Eet smakelijk!Dit is zo\’n lekker tussendoortje, echt mijn favoriet <3Mega leuke winactie btw en alvast gefeliciteerd!!! xx
Ik hou van simpel en snel: de laatste tijd ben ii fan van de so called \\\\’dadel-bonbonnetjes\\\\’. Men nemen verse dadels, snijdt de dadel in de lengte open en haal de pit eruit. Stop er een nootje in en vouw de dadel weer dicht. Smelt ondertussen de chocolade (naar keuze) in een pannetje. Wanneer dit gesmolten is rol je de dadels door de gesmolten chocolade. Hierna leg je ze op een bordje en bestrooid ze met je favorite topping. Denk aan kokosrasp, zeezout, pistache kruimels, etc. Hierns in de koelkast hard laten worden. Ik maak er een stuk of 15 a 20 tegelijk, zodat ik de hele week een lekker snackje heb om 16:00
Oeeeh wat een heerlijkheid weer!
Mijn ultieme gezonde treat in mijn fitjourney (waar ik nu trouwens midden in zit
) is met stipt op een \’the skinny brownie\’ van Chickslove food. Je neemt voor 1 Brownie: 400 gram zwarte bonen, 2 eieren, 4 el cacao, 5 el honing, 1 flinke hand walnoten en 1 tl bakpoeder.Heerlijk!
De chocolate chips cookies zijn mijn favoriet!
Heerlijk crunchy en iedereen geniet.
Als ik trek heb in chocalde, dan weet ik het wel.
Deze cookies zijn namelijk gezond, super lekker en het maken gaat erg snel!
Ingedredienten:
– 180 gram amandelmeel
– 1 theelepen wijnsteenbakpoeder
– 3 eetlepels kokosolie
– 4 eetlepels ahornsiroop
– 2 eetlepers vanille extract
– 70 gram pure chocolade
Oven voorverwarmen op 180 graden. Chocolade fijn hakken. Amandeelmeel en bakpoeder in een kom mengen. Vervolgens in een andere kom (gesmolten) kokosolie. ahornsiroop en het vanille extract tot een glad geheel mengen. Vervolgens dit mengsel bij het amandelmeel en bakpoeder voegen totdat het een plakkerig deeg is geworden. Chocolade toevoegen, koekjes maken en 15 minuten bakken.
Heerlijk!
Oeh la la, bijna jarig! Op de valreep doe ik ook nog even mee. Body & Fit is top, ik bestel er te-veel. Momenteel ben ik werkloos en heb ik een NO BUY mezelf opgelegd. Super lastig, want ik mis mijn favoriete producten
Mijn favoriete healthy baksel is eigenlijk een bananenbrood. Alleen dan wel met een twist, namelijk met pindakaas. Jammmmm. Ik kan daar niet genoeg van krijgen, dus hierbij mijn treat:
3 bananen
3 eieren
100 gram havermout
50 gram speltmeel
1 el honing
1 el bakpoeder
2 el Pindapasta
Handje rozijnen
Wat een superleuke actie! Ik ben tegenwoordig veel met sporten en gezond eten bezig en zie mijn lichaam veranderen! Dit pakket lijkt me een hele leuke toevoeging! 😀 Mijn favoriete bakrecept is toch wel courgetti! 😍Voor 2 personen:1 courgette250 gr champignons150 gr kipKipkruiden250 gr cherrytomaatjesSaus:AvocadoEetlepel creme fraiche lightSojasausBak de kip in de kipkruiden. Bak als de kip gaar is de champignons mee. Snijd de cherrytomaatjes in stukjes. Maak van de courgette spaghettislierten d.m.v. een spirelli of met een kaasschaaf en een mes (lukt ook prima ;)). Voeg de courgette en de cherrytomaatjes aan het mengsel toe zodat het even kan opwarmen. Pureer de avocado, eetlepel creme fraiche en de sojasaus met een staafmixer tot een gladde saus. De hoeveelheid sojasaus kun je zelf aanpassen aan je smaak :)Voeg de saus toe aan het mengsel en geniet van je heerlijke gezonde maaltijd!