Zoete aardappel, heerlijk als je het mij vraagt. Vorige week ging ik bij een vriendinnetje eten en het recept moet ik gewoon met jullie delen! Het was heerlijk!
Voor 2 personen:
Zoete aardappel ( zo veel je wil, mag, kan eten ;-)) in een ovenschaal leggen in een stuk aluminiumfolie. Gaatjes prikken in de aardappelen, beetje olijfolie en kruiden naar keuze er bij en dan de aluminiumfolie dicht vouwen. Op 250 graden minimaal een uur ( afhankelijk van de grote van je aardappel) de oven in. Als de aardappelen bija klaar zijn maak je een mengsel van 1 avocado, 6 zongedroogde tomaatjes in stukjes ( of verse tomaten) en 2 eetlepels Hüttenkäse. Als de aardappelen klaar zijn (ze moeten lekker zacht van binnen zijn) haal je ze uit de oven, snijd je door de lengte open om te vullen met je avocado mengseltje. Garneren met wat verse bieslook en bijvoorbeeld een lekkere salade met kip voor de groentes en eiwitten.
Oja extra info, ik at er twee. Ze waren te lekker! Let op dat je niet veel maakt, want het is verraderlijk lekker 😉
En THANKS Juultje voor het recept en maaltje 😉